Voor alle vaders: Service Plus Pakket cadeau

Als vader wil je ook weleens lekker je eigen ding doen toch? We snappen dat tijd voor jezelf nemen niet vanzelfsprekend is. Want wanneer heb je nou je handen écht vrij? Tel daar de gebroken nachten of het ophalen van je kind tijdens het stappen bij op, dan zeggen wij: het is goed dat het vandaag een keer om joú gaat!

Een extraatje voor Vaderdag

Om dat vaderdag-gevoel ook op vakantie vast te houden, willen wij je iets extra’s geven. Als je vóór 1 juli een éénoudervakantie boekt met de kortingscode EV2019, ontvang je een Service Plus Pakket t.w.v €18,95 cadeau*. Dat is op vakantie lekker nagenieten van je Vaderdag.

Eénoudervakanties met genoeg tijd voor jezelf

Het relaxen gaat door tijdens onze vakanties. Comfortabele vakanties waar je de vrijheid hebt en zorgeloos vakantie kunt vieren. Samen met andere éénoudergezinnen en ons Sun & Fun team maken we er een te gekke tijd van. Welke vakantie past bij jou?

Bekijk alle vakanties


Hoe werkt het?

Tijdens het reserveren van jullie vakantie via onze website, vul je in het veld 'bijzonderheden' de actiecode EV2019 in. Zodra wij de reservering hebben ontvangen, voegen wij het Service Plus Pakket toe en ontvang je een bevestiging in je Vakantielounge. Let op: de actie loopt t/m 30 juni 2019.

*Voorwaarden Vaderdag cadeau:

  • Je ontvangt het Cirkel Service Plus Pakket als je een éénoudervakantie uit ons zomerprogramma met vertrek tussen 1 april 2019 en 31 oktober 2019 boekt en de code EV2019 gebruikt.
  • Alleen geldig voor boekingen tussen 16 juni en 30 juni 2019.
  • Korting is alleen geldig als je vader bent ;)
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders vermeld.