Allround Online Marketing Medewerker m/v (fulltime)

Cirkel Mambo Reizen is succesvol en heeft de ambitie om met drie reislabels haar marktpositie verder uit te bouwen: Mambo Jongerenreizen, Simbo Jongerenkampen en Cirkel Eénoudervakanties. Vanuit ons kantoor in hartje Amersfoort werken we met een hecht team keihard aan het versterken van onze drie labels en de ontwikkeling van nieuwe aansprekende producten. Met natuurlijk regelmatig een borrel om de sfeer erin te houden. Zin om daar je steentje aan bij te dragen? Top. Misschien dat onderstaande functie wat voor je is.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste Online Marketing Medewerker die het gaaf vindt om met alles op het gebied van online marketing bezig te zijn voor onze labels. Jij helpt onze websites, social kanalen, e-mail marketing, digital advertising en SEA/SEO verder te ontwikkelen en zorgt ervoor dat we zichtbaar zijn. Daarnaast schakel je dagelijks met onze externe partijen, reisleiders en je collega’s.

We zien graag dat je op dit brede terrein initiatief neemt om uiteindelijk onze mooie merken verder te laten groeien. Een uitdagende functie waarin je al je creativiteit en resultaatgerichtheid kwijt kunt, omdat je alle vrijheid hebt om dit te doen. Je stemt je werkzaamheden af met de Marketing Manager, de lijnen zijn heel kort.

Wat vragen we van je:

 HBO werk- en denkniveau 
 Een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie
 Je bent op de hoogte van de online trends en volgt de ontwikkelingen op marketinggebied
 Je bent creatief: gevoel voor tekstschrijven, foto/video en/of webdesign skills zijn een pré
 Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en een ‘getting things done’ mentaliteit
 Je bent commercieel ingesteld
 Je hebt kennis van/affiniteit met het Office-pakket, Google Analytics, Adwords, Instagram, Facebook Advertising, CMS-systemen, creatieve programma’s zoals Canva, InDesign, Photoshop en/of Adobe Première Pro.

Wat bieden we je:

 Een fulltime functie (parttime is bespreekbaar) waarin jij ons gaat helpen met het verder uitbouwen van onze labels en marketingkanalen in het bijzonder
 Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring
 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 Veel vrijheid en ruimte om je verder te ontwikkelen
 Werken in een enthousiast team en een inspirerende omgeving

Heb je al enige werkervaring, ben je ambitieus en vind je het leuk om in een dynamische omgeving jezelf verder te ontwikkelen?

Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@cirkel.nl t.a.v. Sander Kramer.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk al onze vacatures