De Cirkel reisleiding maakt jullie vakantie onvergetelijk!

Vakantie is heerlijk als je nergens naar om hoeft te kijken. Boek je een vakantie bij Cirkel, dan kun je altijd rekenen op enthousiaste reisleiding die voor jou en je kinderen klaarstaat. Met het Sun & Fun programma in de zomer en het Snow & Fun programma in de winter, maken we van elke vakantie een onbezorgde tijd voor jou en je kinderen. Leuke en gezellige activiteiten en altijd een paar extra handen in de buurt. Zo heb je lekker even de tijd voor jezelf en elkaar.

 24/7 een reisleider in de buurt
Activiteitenprogramma’s voor iedereen
Tijd voor jezelf en voor elkaar
✔ Nederlandstalig team

Weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?


Eerste aanspreekpunt tijdens je vakantie

Op vakantie zijn onze reisleiders jullie eerste aanspreekpunt. Of het nu gaat om praktische hulp bij de boodschappen, de vertrektijden van de bus of leuke activiteiten met de kinderen. Onze reisleiders slapen, net als jij, op het Cirkel veld en zijn dus 24/7 in de buurt. Zij beantwoorden graag je vragen of bieden je een helpend handje waar mogelijk.

Actie en animatie voor iedereen

Op elke Cirkel bestemming biedt onze reisleiding een activiteitenprogramma voor kinderen, tieners en ouders aan. De activiteiten zijn aangepast op de leeftijd van jouw kind(eren) en op de mogelijkheden van de locatie. Veel reisleiders zijn zelf ook Cirkel-gast geweest, dus ze weten als geen ander wat jij en je kind(eren) leuk vinden!
Er valt nog meer plezier te beleven met de vele attributen uit de spellenkist. Zeker weten dat de kinderen in no-time nieuwe vakantievrienden maken. En jij? Pak een moment voor jezelf of zoek de gezelligheid op bij elkaar.


Sun & Fun: Actie, animatie en aandacht voor iedereen in de zomer

In de zomer is er op de camping of op het vakantiepark vaak al genoeg te doen, maar je kinderen vermaken zich pas écht met de Sun & Fun activiteiten.

Sun & Fun voor kinderen t/m 12 jaar

Wil je eventjes je handen vrij? Wij letten op de kinderen en bieden een afwisselend Sun & Fun programma aan. We gaan bijvoorbeeld samen zwemmen en pannenkoeken bakken. En.. wat dacht je van een waterfestijn, knutselochtend/middag, het actieve spel ’jachtseizoen’’, en onze bekende muziekbingo? Of is een dans en muziekmiddag meer iets voor jouw kind?
Ze kunnen zich nu al verheugen op een vakantie met de leukste spellen en veel lol. Het Sun & Fun programma wordt gedurende de week op vier dagdelen en twee volle dagen uitgevoerd. Heeft je kind een dag geen zin of willen jullie liever een dagje samen naar het strand? Geen probleem. De activiteiten worden geheel vrijblijvend georganiseerd.

Sun & Fun voor kinderen vanaf 12 jaar

Natuurlijk is ’s ochtends knutselen bij de kidsclub niet iets wat tieners cool vinden, toch? Daarom organiseert het Sun & Fun team ook activiteiten speciaal gericht op oudere kinderen en tieners. Er worden sporttoernooitjes georganiseerd en we gaan bijvoorbeeld mountainbiken, hiken of surfen. Een avondje 'stappen' in de camping discotheek of we maken een feestje rondom het kampvuur. Daarnaast zijn er genoeg momenten om lekker samen te chillen, het blijft natuurlijk wel gewoon vakantie! 

Op sommige locaties kan een deel van het Sun & Fun programma plaatsvinden in samenwerking met het activiteitenprogramma dat de camping organiseert. Bij deze activiteiten is er altijd een Cirkel reisleider aanwezig.  

Aandacht voor jullie samen én voor jou alleen

Uiteraard vergeten we jou ook niet. Om op een leuke manier kennis te maken met de andere gezinnen, organiseren we op vrijwel elke bestemming een welkomstborrel, barbecue en pizza picknick. Ook organiseren we iedere week de Parents Party Night, zodat jullie samen op stap kunnen terwijl de reisleiding op de kinderen past. Of kom lekker borrelen op het Cirkel Terras.

Heerlijk toch, je kinderen hebben de tijd van hun leven met hun nieuwe vriendjes en jij geniet samen met de andere alleenstaande ouders om je heen van een onbezorgde vakantie. 

Niets moet, maar alles kan.

Vakbekwame instructeurs

Op verschillende zomerbestemmingen staan, buiten het Sun & Fun programma om, excursies op het programma. We gaan bijvoorbeeld naar het Klimbos of Aquapark. Maar ook bijzondere activiteiten als raften, canyoning, abseilen en surfen. Daar doen we graag aan mee maar alleen onder professionele begeleiding. Sommige activiteiten vragen om een specifieke kennis van de sport en het gebied, daarom kiezen we er voor om samen te werken met lokale organisaties. Bij deze activiteiten gaat er altijd een Cirkel reisleider mee. De buitensportbegeleiders zijn vakbekwame instructeurs, die meestal Nederlands spreken. Je krijgt dus op bijna alle locaties instructie in je eigen taal. Dat is wel zo prettig.

Je kan dus zelf bepalen waar je aan mee wilt doen. Een excursie samen met je kinderen of liever alleen? Alles mag. 


Snow & Fun: Actie, animatie en aandacht voor jong en oud in de winter

In de wintersportvakanties staat het Snow & Fun team voor jullie klaar om de leukste activiteiten in de sneeuw te organiseren. Onze reisleiding bestaat uit ervaren skiërs en snowboarders en doen tijdens deze vakantie gezellig met jullie mee! Natuurlijk gaan we skiën en sneeuwbalgevechten houden, maar we hebben nog een hoop andere activiteiten voor jullie in petto.
 

Aanwezig bij de ski- en snowboardlessen

Gaat je kind voor het eerst skiën of snowboarden of wil je dat ze nog even oefenen tijdens een extra les? Je hoeft ze niet zelf naar de skiles te brengen of te halen, dat doen wij voor je. Wie kan als eerste de pizzapunt skiën? Wedden dat ze hun kunsten daarna aan jou laten zien!
  

Animatie voor 4 – 12 jaar

Zijn je kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Dan kunnen ze meedoen met dit Snow & Fun programma. We gaan samen skiën en sleeën, maar organiseren bijvoorbeeld ook een muziekbingo, knutselmiddag of een filmavond. Zowel op als naast de piste hebben je kinderen een onvergetelijke tijd.
 

Actie voor 12-plussers

Tijdens de activiteiten voor 12-plussers maken we een hoop avonturen mee. Naast een bezoekje aan de funparks kunnen we gaan avond skiën, naar feestjes in de après-skibar of doen we een spannende fakkeltocht. Je pubers vervelen zich hier geen moment, dus laat die iPad maar thuis!
 

Ontspanning voor je gezin en voor jou alleen

Terwijl de kinderen deelnemen aan de activiteiten, heb je zelf tijd om alleen of met andere ouders iets te ondernemen. Maak een uitdagende skitocht of doe gezellig mee tijdens de après-ski feestjes. Meer zin in even niets doen? Op veel van onze wintersportlocaties is een heerlijke wellness aanwezig waar je na een actieve dag compleet tot rust komt. Natuurlijk zijn er ook een hoop activiteiten die je met je kinderen samen kunt ondernemen, zoals een film kijken, een sneeuwbalgevecht of het familiespel. Er is genoeg te doen!
 

In samenwerking met de beste instructeurs

Skiën en snowboarden vraagt om een specifieke kennis van de sport en het gebied, daarom kiezen we er voor om op alle bestemmingen samen te werken met lokale skischolen en organisaties. De ervaren en gediplomeerde skileraren spreken meestal Nederlands.


Goed om te weten

Of het nu om een zomer- of wintersportvakantie gaat, ons team bestaat uit minimaal twee personen en is 24/7 op de bestemming aanwezig. Wat betreft het Sun & Fun/Snow & Fun programma is het goed om te weten dat hier geen kosten aan verbonden zijn. Het activiteitenprogramma is opgesplitst in twee dagen van minimaal 4 uur en vier dagen van minimaal 2 uur. Dit kan een ochtend-, een middag- of een avondactiviteit zijn. Daarnaast organiseren wij op de meeste locaties extra activiteiten voor nóg meer fun. Aan de activiteiten die, naast het Sun & Fun programma, worden georganiseerd kunnen kosten verbonden zijn. Meer informatie over deze extra activiteiten vind je bij de verschillende vakanties onder het tabje ‘Activiteiten’. 
 
Groepssamenstelling en leeftijd van de kinderen
De leeftijden van de kinderen variëren per vakantieweek. Bij de groepssamenstelling van de reis zie je hoeveel kinderen er mee gaan tijdens jullie vakantie en binnen welke leeftijdscategorie zij vallen. Houd er rekening mee dat, in sommige gevallen, activiteiten van verschillende leeftijdscategorieën samengevoegd kunnen worden.