Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Actieve singlereis in Zweden

Vol

Highlights van deze reis

  • Echte natuurbeleving in Zweden
  • Verblijf in comfortabele cabin met eigen slaapkamer
  • Vrijwel alle maaltijden inclusief
  • Johannisholm tour & GPS hike inclusief
  • 2 daagse kanotocht inbegrepen
Foto's
Locatie

Ultiem genieten van de Zweedse natuur!

Hou je ervan om lekker actief in de natuur te genieten van de stilte en mooie vergezichten? Een actieve vakantie in Zweden is een geweldige natuurbeleving. Zo ver je kunt kijken is het groen! In de glasheldere meren spiegelen de blauwe luchten en bossen en wanneer de zon laat op de avond tergend langzaam ondergaat, verandert de lucht in een kleurrijk spektakel. Heerlijk genieten in een hot-tub van de mooie luchten, gevolgd door een sterrenhemel die indruk maakt. Zie jij jezelf al zitten in Zweden? Wij nodigen je uit om mee te gaan naar Johannisholm in de provincie Dalarna. We verblijven in traditionele cabins in een voormalig Zweeds dorpje, dat nu een vakantiepark is voor buitenliefhebbers.  Het ontbreekt je aan niks hier. De gastvrije beheerders zorgen samen met onze Cirkel reisleider voor heerlijke, voedzame maaltijden en een geweldige natuurbeleving.

In Johannisholm bieden we jou een typisch Zweeds activiteitenprogramma aan. Een aantal activiteiten zijn inclusief. De andere activiteiten zijn optioneel, zodat je de activiteiten kunt kiezen die bij jou passen. De week begint met een rondleiding door Johannisholm en een GPS hike om de prachtige omgeving te verkennen. In Zweden geldt het allemansrecht; de vrijheid te genieten van de natuur. Tijdens onze tweedaagse kanotocht overnachten we in de vrije natuur. We maken een kampvuur waar we ons eten op bereiden en slapen in trekkerstentjes langs de waterkant of op een verlaten eilandje. Kanoën over de meren is een fantastische beleving. Heb je ooit al eens echte stilte ervaren? 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis