Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Fietsen in Bangkok
  • Zwemmen onder een waterval
  • 2-daagse trekking in de bergen
  • Relaxen op het eiland Ko Samet
Foto's
Locatie

Thailand, rondreis 15 dagen

Thailand is al jaren de nummer één verre vakantiebestemming! Wanneer je voor het eerst een verre reis wilt maken, is Thailand het ideale reisdoel, maar ook voor ervaren backpackers is Thailand één van de leukste bestemmingen voor een rondreis. Natuurlijk bezoeken we een aantal hoogtepunten die je echt niet mag missen en we gaan ook van de gebaande paden af om het échte Thailand te verkennen.

Thailand 15-daagse singlerondreis

Deze reis biedt afwisseling en veelzijdigheid en je komt al snel in aanraking met het chaotische leven in Bangkok. De hoofdstad van Thailand kunnen we met de tuktuk, de longtailboat en per fiets verkennen. De tegenstellingen tussen de armoedige Khlongs en de mooie paleizen zullen je bijblijven. Via de indrukwekkende brug over the rivier Kwai , reizen we per longtailboat naar ons drijvende hotel, waar we een duik kunnen nemen in de junglerivier. Als dit geen vakantiegevoel is! Na deze unieke ervaring stappen we in de bus naar de oude hoofdstad Ayuthaya, om onder leiding van een vlotte gids de eeuwenoude tempels en ruïnes te bewonderen. Met de nachttrein reizen we vervolgens naar het noorden van Thailand, om te voet de traditionele bergstammen in afgelegen dorpen te kunnen ontmoeten. Hier kun je nog olifanten tegen het lijf lopen, een ervaring die je niet wilt missen. Na alle ervaringen hoef je alleen nog maar te relaxen op een prachtig bounty eiland. Wat een straf! Ons paradijs aan het einde van de reis is het eiland Ko Samet. Dit eiland, wat in feite één groot nationaal park is, heeft leuke restaurantjes, barretjes en stranden om bij weg te dromen!

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Mambo Reizen.

Groepsgrootte: ca. 6 - 20 deelnemers
Leeftijdsgroepen: 25 - 39 jaar
Reisduur: 15 dagen
Kamers: maximaal 2x een 1-persoonskamer per reis beschikbaar
NIVEAU: Je hebt voor de activiteiten geen specifieke ervaring nodig. Een goede conditie en doorzettingsvermogen zijn wel wenselijk.
Vlucht: o.b.v. beschikbaarheid indien je binnen 6 weken voor vertrek boekt

 

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis