Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Single rondreis Thailand

Vanaf € 1.047,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Fietsen in Bangkok
  • Zwemmen onder de Erawan watervallen
  • Overnachten in drijvend hotel op River Kwai
  • Optionele trekking in de bergen
  • Relaxen op het eiland Ko Chang
Foto's
Locatie

Thailand 15-daagse singlerondreis

Thailand is al jaren de nummer één verre vakantiebestemming! Wanneer je voor het eerst een verre reis wilt maken, is Thailand het ideale reisdoel, maar ook voor ervaren backpackers is Thailand één van de leukste bestemmingen voor een rondreis. Natuurlijk bezoeken we een aantal hoogtepunten die je echt niet mag missen en we gaan ook van de gebaande paden af om het échte Thailand te verkennen. Deze reis biedt afwisseling en veelzijdigheid en je komt al snel in aanraking met het chaotische leven in Bangkok. De hoofdstad van Thailand kunnen we met de tuktuk, de longtailboat en per fiets verkennen. De tegenstellingen tussen de armoedige Khlongs en de mooie paleizen zullen je bijblijven. Via de indrukwekkende brug over the River Kwai , reizen we per longtailboat naar ons drijvende hotel, waar we een duik kunnen nemen in de junglerivier. Als dit geen vakantiegevoel is!

Ontdek de magische Thaise eilanden en stranden

Na deze unieke ervaring stappen we in de bus naar de oude hoofdstad Ayuthaya, om onder leiding van een vlotte gids de eeuwenoude tempels en ruïnes te bewonderen. Met de nachttrein reizen we vervolgens naar het noorden van Thailand, om te voet de traditionele bergstammen in afgelegen dorpen te kunnen ontmoeten. Hier kun je nog olifanten tegen het lijf lopen, een ervaring die je niet wilt missen. Na alle ervaringen hoef je alleen nog maar te relaxen op een prachtig bounty eiland. Wat een straf! Ons paradijs aan het einde van de reis is het eiland Ko Chang. Dit eiland, wat in feite één groot nationaal park is, heeft leuke restaurantjes, barretjes en stranden om bij weg te dromen!

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Dit jaar is deze reis beschikbaar voor single reizigers in de leeftijdscategorie 35 tot en met 49 jaar. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige rondreis van!

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis