Single reis Mallorca

Highlights van deze reis

  • Unieke ervaring: overnachten in een karakteristiek nonnenverblijf
  • Verblijf in een 1-persoonskamer
  • De hele vakantie een fiets tot je beschikking
  • Ontdek het échte Mallorca
  • Genieten van lokale gerechten & mooie wijnen
Foto's
Locatie

Single vakantie Mallorca

Geniet van het authentieke Mallorca

Iets buiten de toeristengebieden vind je het echte Mallorca. Onze uitvalsbasis tijdens deze single reis is het kleine dorpje Marratxinet, 14 kilometer van Palma de Mallorca. We verblijven in een voormalig nonnenverblijf met veel 1-persoonskamers. Ideaal voor een single vakantie! We bieden jou een gevarieerd en origineel programma, met de focus op het authentieke Mallorca, het landschap, het lekkere eten, de mooie wijnen en de bevolking in zijn pure vorm. Natuurlijk genieten we tijdens deze single vakantie ook van het perfecte klimaat en de mooie stranden.

Ondanks de populariteit van Mallorca als vakantiebestemming, heeft het eiland én zijn lokale bevolking (Mallorquin) zijn eigen identiteit goed weten te behouden. Het vakantietoerisme concentreert zich vooral in bepaalde gebieden. Daardoor is er nog genoeg ruimte op dit relatief grote eiland om te genieten van het authentieke Mallorca.

Slapen in een karakteristiek nonnenverblijf

We verblijven tijdens deze single vakantie in een karakteristiek gerenoveerd Franciscaner klooster richting het midden van het eiland. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de zonsondergang boven Palma. Een perfecte basis om gebruik te maken van de goede infrastructuur van het eiland en om de verschillende hoeken, baaitjes, bergen, wijngaarden en marktjes te verkennen.

Lokale gerechten en heerlijke wijn

Na een dag vol ontdekkingen komen we steeds weer terug op onze rustige, gezellige en knusse basis, waar we verder genieten van de geneugten van dit rijke eiland. We kunnen lokale gerechten leren klaar te maken, met zelf gekochte producten van de lokale markt. Wie van wijn houdt zit hier ook goed op zijn of haar plek. In de omgeving zijn vele wijngaarden en wijnboerderijen, waar we de lokale wijn kunnen proeven. Wil je meer weten over de productie van wijn? Ga dan mee op een wijntour langs diverse wijngaarden.