Single reis Costa Brava

Highlights van deze reis

  • Ideaal gelegen hotel, luxe uitstraling
  • Op loopafstand van boulevard van Sante Susanna
  • Op loopafstand van bekende badplaats Malgrat de Mar
  • Ontdek Barcelona, bezoek het Dali museum
  • Uitstekende hotel-faciliteiten
  • Verblijf in 1-persoonskamer
Foto's
Locatie

Single vakantie Costa Brava

Santa Susannaaah….

Sommige plaatnamen brengen je bij horen ervan al in vakantiesferen…. Santa Susanna aan de Costa Brava biedt alles voor een ideale single vakantie: palmbomen, een uitgestrekt strand, gezellige boulevard, terrasje, cocktailtje. Zie je het al voor je? Santa Susanna is de ideale bestemming voor een single reis naar de zon!

Ontdek het échte Spanje

Santa Susanna is tijdens de zomer niet voor niets een populaire vakantiebestemming voor de meest uiteenlopende doelgroepen. In mei en oktober blijven er genoeg ingrediënten over voor een aangenaam en relaxt verblijf. We gaan tijdens deze single vakantie dan ook extra genieten van het brede strand, de sfeervolle restaurantjes en de rustige, aangename Spaanse vibe... En dat alles zonder de hectiek van het hoogseizoen!

Wandelend naar Malgrat de Mar

Santa Susanna is een pittoresk kustdorp (ongeveer 3000 inwoners) in de provincie Catalonië.  Het oude gedeelte van het dorp bevindt zich op de Montnegre bergketen. De afgelopen jaren zijn er in het dal vele wijken bijgebouwd en inmiddels ligt Santa Susanna bijna tegen de bekendere badplaats Malgrat de Mar aan. Hotel Luna Park is ideaal gelegen; tussen Santa Susanna en Malgrat de Mar in. Beide plaatsen kun je vanuit het hotel dan ook gemakkelijk te voet bereiken!

Lekker veel vitamine Z!

Het klimaat in Santa Susanna is het hele jaar door gunstig. Als je wat Vitamine Z wilt tanken dan ben je hier op het juiste adres. De omgeving is divers; helderblauw water, witte stranden en de groene pijnbomen aan de kust met landinwaarts de robuuste bergketens van de Montnegre. Dat is een fraai palet van kleuren. De Spanjaarden komen ’s avonds pas tot leven. De vele barretjes, bodega’s en leuke boetiekjes wachten op jullie. Vamos a Catalunya!