Highlights van deze reis

  • Grootste skigebied van Oostenrijk
  • * * * Hotel met 9,2 beoordeling van Zoover
  • Gezellige skihutten en bergrestaurants
  • Winteractiviteiten snowtuben, snowbiken of zorben
  • Voor alle ski & snowboard niveaus
Foto's
Locatie

Wintersport in Flachau

Zoek je een wintersportbestemming waar Oostenrijkse tradities hand in hand gaan met de eisen van de moderne wintersporter? Dan ben je in Flachau aan het goede adres! Flachau ligt in het hart van de Ski amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk, met meer dan 760 km aan afdalingen. Het combineert een groot skigebied met een gezellige après-ski, een perfecte bestemming dus voor je single wintersportvakantie.

Skigebied in Flachau

Het skigebied is vanuit het dorp vanuit drie plaatsen toegankelijk via moderne liften, dus je staat zo op de pistes van de Salzburger Sportwelt, welke weer behoren tot de Ski amadé. Het skigebied staat vol met gezellige skihutten en bergrestaurants, waar het met een glas gluhwein goed toeven is op één van de zonnige terrassen. De goed geprepareerde afdalingen zijn geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveau’s.

Alternatieve wintersporten 

Ook naast of na het skiën zijn er leuke alternatieve wintersporten mogelijk vanuit Flachau. Met de sneeuwschoenwandelingen maak je tochten door gebieden waar je anders nooit komt, met zijn allen joelend al rodelend van de berg of een mooie tocht met de arreslee? Het kan hier allemaal. Nóg spectaculairder? Ga dan meer snowtuben, snowbiken of zorben… in een grote plastic bal van de de afdaling maken, bijzonder toch?

Wintersport Flachau