Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Single vakantie direct aan het strand
  • Groot, luxe zwembad
  • Zon, zee, cultuur en relaxen
  • Op loopafstand van het gezellige stadje Vrsar
Foto's
Locatie

Single vakantie Vrsar

Strand, cultuur en luxe in Vrsar

Ga met ons mee op single reis naar Vrsar en geniet samen met je reisgenoten van een heerlijke zonvakantie in Kroatië. Vakantie vieren op camping Porto Sole betekent culturele uitstapjes, leuke watersporten en lekker relaxen.

Voor iedereen die niet vast zit aan de schoolvakanties, is september de ideale maand om te genieten van een single vakantie in Kroatië. De temperatuur is dan namelijk heel aangenaam en het is niet meer zo druk.

Camping direct aan zee

Camping Porto Sole staat bekend om haar luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een groot zwembad, een ijssalon en verschillende winkeltjes op het terrein. In de avond kan je in één van de gezellige barretjes op de camping een drankje drinken en het restaurant serveert typische Kroatische gerechten.

Onze camping ligt direct aan zee en hier kan je verschillende watersporten beoefenen. Ook in de omgeving is er genoeg te doen! Via een mooi wandelpad langs de zee, bereik je het middeleeuwse stadje Vrsar. Je vindt hier veel gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes en je kan er tot in de late uurtjes op stap gaan.

Op reis met single leeftijdsgenoten

Wanneer je deze single reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Op deze manier deelt je groep vaak dezelfde interesses. Omdat iedereen de single reis in zijn eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ga mee op single vakantie naar Vrsar en geniet samen met de andere singles van een ontspannen zonvakantie aan de prachtige Kroatische kust. 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis