Highlights van deze reis

  • Juiste mix van Strand & Cultuur
  • Gratis shuttlebus naar het strand
  • Pisa by Night
  • Ideale uitvalbasis voor leuke citytrips

Score van deze reis

Bekijk hier alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Single vakantie Viareggio

Strandvakantie in Toscaanse sferen

Salute é buon appetito! Welkom op camping Paradiso. Een single vakantie in Toscane betekent cultuursnuiven met zand tussen je tenen. Via een schaduwrijk pad, loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in ongeveer 15 minuten naar de zee. Hier kan je genieten van het brede strand, gezellige Italiaanse restaurantjes en natuurlijk van een goed glas wijn.

Prachtige steden 

Viareggio is een leuke bestemming als je tijdens je single vakantie graag het authentieke Toscaanse leven wilt ervaren. Onze camping ligt ideaal om de regio te ontdekken. Zo kan je een bezoekje brengen aan kunststad Florence, het pittoreske en Lucca ligt om de hoek en natuurlijk mag een foto van jou naast de toren van Pisa niet ontbreken. Wat heet..we kunnen zorgen dat jij de toren zelfs op kunt! 

Op de boulevard van Viareggio vind je een heleboel gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. ‘s Avonds verandert deze boulevard in een gezellige uitgaanstraat, waar de feestjes tot in de late uurtjes doorgaan!

Gezellige groep leeftijdsgenoten

Wanneer je deze single reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Op deze manier deel je vaak dezelfde interesses. Omdat iedereen de single reis in zijn eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ben je toe aan vakantie en wil je graag de gezelligheid van andere singles om je heen? Boek dan deze singles zonvakantie naar Toscane en geniet van mooie steden, lange zomeravonden en prachtige zonsondergangen.  

Score van deze reis


Bekijk hier alle 5 review(s)