Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Juiste mix van strand & cultuur
  • Fijne 2-sterren camping met zwembad en restaurant
  • Heerlijk tafelen & genieten met leeftijdsgenoten
  • Ideale uitvalbasis voor leuke citytrips

Score van deze reis

Bekijk hier alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Strandvakantie in Toscaanse sferen

Salute é buon appetito! Welkom op camping Paradiso. Een single vakantie in Toscane betekent cultuursnuiven met zand tussen je tenen. Via een schaduwrijk pad, loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in ongeveer vijftien minuten naar de zee. Hier kan je genieten van het brede strand, gezellige Italiaanse restaurantjes en natuurlijk van een goed glas prosecco.

Prachtige steden 

Viareggio is een leuke bestemming als je tijdens je vakantie graag het authentieke Toscaanse leven wilt ervaren. Onze camping ligt op een ideale plek om de regio te ontdekken. Het pittoreske Lucca ligt om de hoek, kan je een bezoekje brengen aan kunststad Florence en natuurlijk mag een foto van jou naast de toren van Pisa niet ontbreken.

Op de boulevard van Viareggio vind je een heleboel gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. 's Avonds verandert deze boulevard in een gezellige uitgaanstraat, waar de feestjes tot in de late uren doorgaan!

Gezellige groep leeftijdsgenoten

Wanneer je deze reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Op deze manier zit je groep vaak in dezelfde levensfase en deel je dezelfde interesses. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Omdat iedereen de vakantie in z'n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ben je toe aan een culturele zonvakantie en wil je graag de gezelligheid van andere singles om je heen? Boek dan deze single vakantie naar Toscane en geniet van mooie steden, lange zomeravonden en prachtige zonsondergangen.  

Score van deze reis


Bekijk hier alle 5 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis