Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Juiste mix van Strand & Cultuur
  • Gratis shuttlebus naar het strand
  • Pisa by Night
  • Ideale uitvalbasis voor leuke citytrips

Score van deze reis

Bekijk hier alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Single vakantie Viareggio

Strandvakantie in Toscaanse sferen

Salute é buon appetito! Welkom op camping Paradiso. Een single vakantie in Toscane betekent cultuursnuiven met zand tussen je tenen. Via een schaduwrijk pad, loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in ongeveer 15 minuten naar de zee. Hier kan je genieten van het brede strand, gezellige Italiaanse restaurantjes en natuurlijk van een goed glas wijn.

Prachtige steden 

Viareggio is een leuke bestemming als je tijdens je single vakantie graag het authentieke Toscaanse leven wilt ervaren. Onze camping ligt ideaal om de regio te ontdekken. Zo kan je een bezoekje brengen aan kunststad Florence, het pittoreske en Lucca ligt om de hoek en natuurlijk mag een foto van jou naast de toren van Pisa niet ontbreken. Wat heet..we kunnen zorgen dat jij de toren zelfs op kunt! 

Op de boulevard van Viareggio vind je een heleboel gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. ‘s Avonds verandert deze boulevard in een gezellige uitgaanstraat, waar de feestjes tot in de late uurtjes doorgaan!

Gezellige groep leeftijdsgenoten

Wanneer je deze single reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Op deze manier deel je vaak dezelfde interesses. Omdat iedereen de single reis in zijn eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ben je toe aan vakantie en wil je graag de gezelligheid van andere singles om je heen? Boek dan deze singles zonvakantie naar Toscane en geniet van mooie steden, lange zomeravonden en prachtige zonsondergangen.  

Score van deze reis


Bekijk hier alle 5 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis