Highlights van deze reis

  • Gemoedelijke 2-sterren camping
  • Juiste mix van strand en cultuur
  • Zandstrand op loopafstand
  • Restaurant op de camping
  • Zwembad met strandbar
  • Heerlijk Italiaans tafelen
  • Ideale uitvalsbasis voor citytrips
  • Combinatiereis met Elba of Sirmione
  • Activiteiten: Florence en Cinque Terre
  • Zoover beoordeling 7,3

Score van deze reis

Bekijk hier alle 6 review(s)
Foto's
Locatie

Toscaanse leven in Viareggio

Een strandvakantie in Toscane betekent cultuur snuiven met zand tussen je tenen. Zie jij het wel zitten om heerlijk met de andere singles Italiaans te tafelen, een wijntje te drinken en de omgeving te ontdekken? Dan hebben wij de ideale vakantie voor jou. Welkom op camping Paradiso! Een fijne uitvalsbasis voor een culturele strandvakantie. Via een schaduwrijk pad loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in ongeveer vijftien minuten naar de zee. Hier kan je genieten van het brede strand. Daarnaast vind je op de boulevard van Viareggio een heleboel restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. 's Avonds verandert deze boulevard in een gezellige uitgaanstraat, waar de feestjes tot in de late uren doorgaan!

Prachtige Italiaanse steden

Je bevindt je in de Toscaanse stad Viareggio is een bestemming waar je je goed kunt onderdompelen in het authentieke Toscaanse leven. Onze camping ligt op een ideale plek om de regio te ontdekken. Het pittoreske Lucca ligt om de hoek en ook Florence en andere prachtige steden liggen binnen handbereik. Wat dacht je van Pisa? Een foto van jou en je single reisgenoten naast de toren Pisa mag natuurlijk niet ontbreken.

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan.

Combineer Italiaanse bestemmingen!

Je kunt camping Paradiso in Viareggio goed combineren met een week op camping Lacona Pineta op Elba. Het prachtige eiland Elba biedt ongelooflijk veel sportieve mogelijkheden, zoals wraksnorkelen, zeekayakken en suppen. Of combineer Viareggio met camping Sirmione aan het Gardameer op basis van eigen vervoer. Heb je interesse in een combi-reis? Bel ons dan op 033-8080800.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 6 review(s)