Highlights van deze reis

  • Kleinschalige camping aan het Gardameer
  • Leuke uitstapjes in deze prachtige regio
  • Lopend naar gezellig stadje Sirmione
  • Zoover beoordeling 8.0

Score van deze reis

Bekijk hier alle 6 review(s)
Foto's
Locatie

Single vakantie Gardameer

Italiaans genieten bij het Gardameer

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijk mensen. Ga met ons mee op single reis naar het Gardameer en drink samen met je reisgenoten een lekker glaasje Limoncello op het terras. Tijdens onze single vakantie op camping Sirmione staat alles in het teken van Italiaanse gastvrijheid, gezellig borrelen en het bezoeken van leuke stadjes in de omgeving.

Neem je een duik of een terrasje?

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer wordt omringd door palmbomen en ligt vlakbij Verona en modestad Milaan. Voor een relaxte single vakantie ben je hier aan het juiste adres. Vanaf de camping loop je zo het water in voor een verfrissende duik en wanneer je de camping afloopt sta je middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons.

Ontdek deze prachtige regio

Op de camping staat onze reisleider klaar met een gevarieerd programma met activiteiten en excursies. Zo kan je meegaan op excursie naar de romantische stad Verona en gaan we met de hele groep een avondje Italiaanse wijnen proeven op een prachtige wijnboerderij. Uiteraard is alles wat we organiseren op vrijwillige basis, dus je kan zelf bepalen of je meedoet of niet.

Op reis met een leuke single groep

Wanneer je deze single reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Op deze manier zit je groep vaak in dezelfde levensfase. Omdat iedereen de single reis in zijn eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ga mee op single vakantie in Sirmione en ervaar samen met de andere singles het authentieke, Italiaanse leven!

Score van deze reis


Bekijk hier alle 6 review(s)