Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Kleinschalige camping aan het Gardameer
  • Leuke uitstapjes in deze prachtige regio
  • Lopend naar gezellig stadje Sirmione
  • Zoover beoordeling 8.0

Score van deze reis

Bekijk hier alle 6 review(s)
Foto's
Locatie

Single vakantie Gardameer

Italiaans genieten bij het Gardameer

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijk mensen. Ga met ons mee op single reis naar het Gardameer en drink samen met je reisgenoten een lekker glaasje Limoncello op het terras. Tijdens onze single vakantie op camping Sirmione staat alles in het teken van Italiaanse gastvrijheid, gezellig borrelen en het bezoeken van leuke stadjes in de omgeving.

Neem je een duik of een terrasje?

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer wordt omringd door palmbomen en ligt vlakbij Verona en modestad Milaan. Voor een relaxte single vakantie ben je hier aan het juiste adres. Vanaf de camping loop je zo het water in voor een verfrissende duik en wanneer je de camping afloopt sta je middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons.

Ontdek deze prachtige regio

Op de camping staat onze reisleider klaar met een gevarieerd programma met activiteiten en excursies. Zo kan je meegaan op excursie naar de romantische stad Verona en gaan we met de hele groep een avondje Italiaanse wijnen proeven op een prachtige wijnboerderij. Uiteraard is alles wat we organiseren op vrijwillige basis, dus je kan zelf bepalen of je meedoet of niet.

Op reis met een leuke single groep

Wanneer je deze single reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Ook proberen wij het aantal mannen –  voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Op deze manier zit je groep vaak in dezelfde levensfase. Omdat iedereen de single reis in zijn eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Ga mee op single vakantie in Sirmione en ervaar samen met de andere singles het authentieke, Italiaanse leven!

Score van deze reis


Bekijk hier alle 6 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis