Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Kleinschalige 3-sterren camping aan het Gardameer
  • Leuke uitstapjes in deze prachtige regio
  • Lopend naar gezellig stadje Sirmione
  • City trip Verona
  • Combinatiereis met Viareggio
  • Zoover beoordeling 7.9

Score van deze reis

Bekijk hier alle 6 review(s)
Foto's
Locatie

Ervaar het authentieke Italiaanse leven

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijke mensen. Ga met ons mee op single reis naar het Gardameer en drink samen met je reisgenoten een lekker glaasje limoncello op het terras. Tijdens deze vakantie op camping Sirmione staat alles in het teken van Italiaanse gastvrijheid, gezellig borrelen en het bezoeken van leuke stadjes in de omgeving.

Neem je een duik of pak je een terrasje?

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer wordt omringd door palmbomen en is vlakbij Verona en in de buurt van modestad Milaan. Voor een relaxte vakantie ben je hier aan het juiste adres. Vanaf de camping loop je zo het water in voor een verfrissende duik en wanneer je de camping afloopt sta je middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons.

Ontdek deze prachtige regio

Op de camping staat onze reisleider klaar met een gevarieerd programma met activiteiten en excursies. Zo kan je meegaan op excursie naar de romantische stad Verona en gaan we met de hele groep een avondje Italiaanse wijnen proeven op een prachtige wijnboerderij. Uiteraard is alles wat we organiseren op vrijwillige basis, dus je kunt zelf bepalen of je meedoet of niet.

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan.

Combineer Italiaanse bestemmingen!

Je kunt camping Sirmione aan het Gardameer goed combineren met met een week op camping Paradiso in Viareggio op basis van eigen vervoer. Zo ervaar je het authentieke Italiaanse als geen ander! Heb je interesse in een combi-reis? Bel ons dan op 033-8080800.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 6 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis