Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Single vakantie Lacona Pineta*** ...

Vanaf € 272,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Single vakantie aan breed zandstrand
  • Heerlijke Italiaanse sfeer
  • Vlak bij barretjes, restaurantjes, winkeltjes
  • Veel actieve (water)sporten

Score van deze reis

Bekijk hier alle 3 review(s)
Foto's
Locatie

Single vakantie Elba

Voor een actieve single vakantie aan het strand moet je op Elba zijn. Dit paradijselijke eiland ligt op ongeveer een uurtje varen van de Italiaanse kust. Wanneer je op de boot stapt, voel je gelijk de wind door je haren en de zon op je gezicht. Je ziet het witte zandstrand dichterbij komen en voelt de stress uit Nederland van je afglijden. Welkom op camping Lacona Pineta!

Strand én actie

Op Elba is van alles te doen! Wie weet sta jij deze zomer wel bovenop de hoogste berg van het eiland: de Monte Capanne. Of snorkel je samen met je reisgenoten door het scheepswrak wat voor de kust van Elba ligt. Elba is een paradijsje voor de echte actievelingen, maar ook strandliefhebbers zitten hier goed. Vanuit je tent sta je binnen no-time met je voeten in de zee en naast de camping vind je een gezellig straatje met leuke barretjes en gezellige restaurantjes. Hier kan je de typische Italiaanse cappuccino proeven of een glaasje limoncello drinken.

Op reis met leuke singles

Wanneer je deze reis boekt, kom je altijd in een groep met leeftijdsgenoten terecht. Op deze manier zit je groep vaak in dezelfde levensfase en deel je dezelfde interesses. Ook proberen wij het aantal mannen – voor zover mogelijk - gelijk te laten zijn aan het aantal vrouwen. Omdat iedereen de vakantie in z'n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen.

Lekker doen waar je zin in hebt

Tijdens onze singlevakantie op Elba ben je overdag lekker actief en in de avond geniet je samen met de andere singles van een barbecue of een gezellige stapavond. Kijkend naar de prachtige zonsondergang op het strand dromen jullie alvast over alles wat jullie morgen gaan doen. Wraksnorkelen? Zeekayakken? Suppen? Op Elba verveel je je geen moment. 

Score van deze reis


Bekijk hier alle 3 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis