Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Single vakantie Lacona Pineta*** ...

Vol

Highlights van deze reis

 • 3-sterren camping
 • Ideale mix van strand en actief
 • Direct aan breed zandstrand
 • Vlak bij barretjes en restaurantjes
 • Winkeltjes in de omgeving
 • Veel actieve (water)sporten
 • Heerlijke Italiaanse sfeer
 • Combinatiereis met Viareggio
 • Activiteiten: hike, wine&dine en zeekayak
 • Zoover beoordeling 7,5

Score van deze reis

Bekijk hier alle 3 review(s)
Foto's
Locatie

La vita è bella all’ Isola d’Elba!

Het paradijselijke eiland Elba ligt op ongeveer een uurtje varen van de Italiaans kust. Wanneer je op de boot stapt, voel je gelijk de wind door je haren en de zon op je gezicht. Je ziet het hagelwitte strand dichterbij komen en voelt de stress uit Nederland van je afglijden. Welkom op camping Lacona Pineta! Geniet hier samen met de andere single reizigers van een actieve vakantie. Overdag trek je er met de reisleider en andere singles op uit en in de avond geniet je samen van een barbecue of een gezellige stapavond. Kijkend naar de prachtige zonsondergang op het strand dromen jullie alvast over alles wat jullie morgen gaan doen. Wraksnorkelen? Zeekayakken? Suppen? Op Elba verveel je je geen moment!

Strand én actie

Op Elba is van alles te doen! Wie weet sta jij deze zomer wel bovenop de hoogste berg van het eiland: de Monte Capanne. Of snorkel je samen met je reisgenoten door het scheepswrak wat voor de kust van Elba ligt. Elba is een paradijsje voor de echte actievelingen, maar ook strandliefhebbers zitten hier goed. Vanuit je tent sta je binnen no-time met je voeten in de zee en naast de camping vind je een gezellig straatje met leuke barretjes en gezellige restaurantjes. Hier kan je de typische Italiaanse cappuccino proeven of een glaasje limoncello drinken.

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige vakantie van, maar altijd met de vrijheid om er alleen op uit te gaan.

Combineer Italiaanse bestemmingen!

Je kunt camping Lacona Pineta op Elba goed combineren met een week op camping Paradiso in Viareggio. Het prachtige eiland Elba biedt ongelooflijk veel sportieve mogelijkheden, zoals wraksnorkelen, zeekayakken en suppen. Viareggio is daarentegen een ideale mix tussen strand en cultuur. Heb je interesse in een combi-reis? Bel ons dan op 033-8080800.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 3 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis