Highlights van deze reis

  • Meedoen aan de Sella Ronda ski tour
  • 9 Skigebieden in Dolomiti Superski gebied
  • In centrum van Pozza di Fassa: voor après-ski
  • Gratis wellness met o.a sauna, hammam en fitness

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Wintersport in Val di Fassa

Het beroemde Val di Fassa skigebied in Italië is een prachtig wintersportgebied! Het gebied maakt deel uit van het Dolomiti Superski gebied, met in totaal 1200 km aan afdalingen. De Italiaanse skigebieden staan bekend om de vele zonuren, wat ideaal is voor jouw skivakantie.

Italiaans genieten

Tijdens je lunchpauze op de piste biedt dit je de ruimte om te genieten van het indrukwekkende berglandlandschap en van de heerlijke Italiaanse gerechten uit de keuken. De Italianen zorgen er hier werkelijk waar voor dat jouw lunch het hoogtepunt van de dag is. Kortom, er is hier alles aanwezig voor een perfecte skivakantie! ’s Avonds kun je de dag goed afsluiten in het sfeervolle maar rustige dorp, in vergelijking met Oostenrijkse wintersportdorpen, met een traditionele maaltijd en een goed glas wijn.

Lekker skiën in de Italiaanse Dolomieten!

Het skigebied van Val di Fassa biedt 128 km aan goed onderhouden pistes met uitdagende afdalingen. Eén van de belangrijkste trekpleisters is de bekende Sella Ronda ski tour, welke makkelijk toegankelijk is. Er zijn negen verschillende skigebieden, aan elkaar gelinkt door een frequente skibusservice. Een nieuwe gondelverbinding in Alba verbindt het skigebied Buffaure met de welbekende Sella Ronda ski tour.

De snowboarders vinden door heel het gebied meerdere funparks met kickers en jumps en een groot deel van het gebied is voorzien van een modern besneeuwingssysteem. Tot slot zorgen de 69 skiliften voor een snelle toegankelijkheid van het gebied, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige vakantie in de sneeuw.

Wintersport Pozza di Fassa

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)