Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Honderden kilometers piste
  • Ski de Sella Ronda
  • Perfect voor enthousiaste skiërs
  • Genieten van magische uitzichten
  • Heerlijk Italiaans eten en drinken
Foto's
Locatie

Skiën op z’n Italiaans in Val di Fassa

Het beroemde Val di Fassa skigebied in Italië is een prachtig wintersportgebied! Het gebied maakt deel uit van het Dolomiti Superski gebied, met in totaal 1200 km aan afdalingen. De Italiaanse skigebieden staan bekend om de vele zonuren, wat ideaal is voor jouw skivakantie.
Voor kilometervreters is dit een fantastische wintersportvakantie! Wanneer je de eerste lift omhoog neemt word je al betoverd door het magische uitzicht op de spitse Dolomieten bergtoppen. Elke afdaling is weer een genot voor het oog. Campitello in Val di Fassa heeft een fantastische ligging midden in het immense Dolomiti Superski (12 skigebieden en in totaal 1200 km piste). De bekende Sella Ronda skitocht kun je vanuit hier perfect doen. Als vervente skiër staat deze zeker op je bucketlist!

Genieten in de Italiaanse zon

De Italiaanse Dolomieten staan bekend om de vele zonuren. Niks is lekkerder om na een uitdagende afdaling samen met je groep een terras bij een pisterestaurant op te zoeken en met een heerlijke Italiaanse lunch te genieten van de zonnestralen op je gezicht! Zeker weten dat je daarna weer vol energie zit.

Val di Fassa in Dolomiti Superski!

Het skigebied van Val di Fassa biedt 128 km aan goed onderhouden pistes met uitdagende afdalingen. Met je superskipas kun je in meerdere skigebieden tochten maken. De snowboarders vinden door heel het gebied meerdere funparks en een groot deel van het gebied is voorzien van een modern besneeuwingssysteem.

Voor gevorderde skiërs

Deze reis naar Campitello is geschikt voor wintersporters met enige ski-ervaring. Je hoeft geen pro te zijn, maar wel in staat zijn afdalingen te maken van de rode piste.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis