Highlights van deze reis

Foto's
Locatie

Cuba, rondreis 16 dagen

Ga mee met Cirkel naar Cuba, een bijzonder eiland dat veel meer te bieden heeft dan alleen mooie witte stranden met palmbomen. Cuba prikkelt al je zintuigen! Ruik de geur van tabak, proef een overheerlijke Mojito, Cuba Libre of Piña Colada, voel de Salsa vibes als bandjes Cubaanse muziek gaan spelen en kijk je ogen uit op de vele mooie plekjes in Cuba. Geniet van de indrukwekkende historie, vriendelijke Cubanen, charmante steden, tropische stranden en prachtige natuur. Wanneer je het authentieke Cuba nog wilt ontdekken, is het nu tijd om deze indrukwekkende rondreis te maken! Heel langzaam is dit communistische eiland in de Caribbean aan het moderniseren. Wanneer je nú naar Cuba gaat, voelt dat nog steeds als een reis terug in de tijd. Sinds Fidel Castro in 1959 voor een revolutie zorgde, zijn Westerse invloeden buiten de deur gebleven. Het straatbeeld wordt bepaald door oldtimers, historische gebouwen en vriendelijke Cubanen met een sigaar in de mond en een gitaar in de hand.

Groep Cuba

Cuba: salsa vibes, stranden en prachtige natuur

Jouw Cuba singlereis is een ideale mix van muziek, salsa, lekkere drankjes, actief bezig zijn in de mooiste natuurgebieden en bijkomen op heerlijke stranden. Je lokale Cubaanse gids spreekt Nederlands en laat jou graag de mooiste plekjes van dit fascinerende eiland zien. Dit is echt één van de mooiste rondreizen in Cuba! Hou er wel rekening mee dat door onze manier van reizen er veel op z’n Cubaans gaat. Planningen zijn er om te gooien en door improvisatie ontstaan er vanzelf de leukste situaties en interacties met lokale Cubanen. Laat je verrassen en ga mee in het ritme van het land, met een Mojito in je hand!

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Mambo Reizen.

Groepsgrootte: ca. 6 - 16 deelnemers
Leeftijdsgroepen: 25 - 39 jaar
Reisduur: 16 dagen
Kamers:  maximaal 2x een 1-persoonskamer per reis beschikbaar
NIVEAU:

Je hebt voor de activiteiten geen specifieke ervaring nodig. Een goede conditie en doorzettingsvermogen zijn wel wenselijk.
Vlucht: o.b.v. beschikbaarheid indien je binnen 6 weken voor vertrek boekt