Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Stadswandeling & oldtimertour Havana
  • Spectaculaire vergezichten in Viñales
  • Boottocht Baai van Cienfuegos
  • Slapen bij Cubanen thuis in Trinidad
  • Stadswandeling Trinidad en drankje in Canchanchara
  • Met legertruck het Escambraye gebergte in
  • Bezoek aan Che Guevara Mausoleum en Tren Blindado in Santa Clara
  • Verblijf aan witte stranden in all inclusive resort in Varadero
Foto's
Locatie

Cuba 15-daagse singlerondreis

Cuba prikkelt al je zintuigen! Ga mee met Cirkel naar dit bijzondere eiland dat veel meer te bieden heeft dan alleen mooie witte stranden met palmbomen. Ruik de geur van tabak, proef een overheerlijke Mojito, Cuba Libre of Piña Colada, voel de Salsa vibes als bandjes Cubaanse muziek gaan spelen en kijk je ogen uit op de vele mooie plekjes in Cuba. Geniet van de indrukwekkende historie, vriendelijke Cubanen, charmante steden, tropische stranden en prachtige natuur. Wanneer je het authentieke Cuba nog wilt ontdekken, is het nu tijd om deze indrukwekkende rondreis te maken! Heel langzaam is dit communistische eiland in de Caribbean aan het moderniseren. Wanneer je nú naar Cuba gaat, voelt dat nog steeds als een reis terug in de tijd. Sinds Fidel Castro in 1959 voor een revolutie zorgde, zijn Westerse invloeden buiten de deur gebleven. Het straatbeeld wordt bepaald door oldtimers, historische gebouwen en vriendelijke Cubanen met een sigaar in de mond en een gitaar in de hand.

Salsa, stranden en prachtige natuur

Jouw Cuba singlereis is een ideale mix van muziek, salsa, lekkere drankjes, actief bezig zijn in de mooiste natuurgebieden en bijkomen op heerlijke stranden. Je lokale Cubaanse gids spreekt Nederlands en laat jou graag de mooiste plekjes van dit fascinerende eiland zien. Dit is echt één van de mooiste rondreizen in Cuba! Hou er wel rekening mee dat door onze manier van reizen er veel op z’n Cubaans gaat. Planningen zijn er om om te gooien en door improvisatie ontstaan er vanzelf de leukste situaties en interacties met de locals. Laat je verrassen en ga mee in het ritme van het land, met een Mojito in je hand!

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Dit jaar is deze reis beschikbaar voor single reizigers in de leeftijdscategorie 45 tot en met 69 jaar. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige rondreis van! 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis