Highlights van deze reis

  • Where the jungle meets the Ocean
  • Surfen in Samara & Puerto Viejo
  • Actief rondom de Arenal vulkaan
  • Schildpadden spotten in Tortueguero
Foto's
Locatie

Costa Rica Pura Vida 17-daagse singlerondreis

¡Pura Vida! Deze kreet ga je dagelijks meerdere keren horen, wanneer je deze single rondreis maakt door Costa Rica. Pura Vida betekent veel meer dan ‘Puur leven’, het is een positieve lifestyle, die je echt alleen in Costa Rica tegenkomt! Het is de Costaricaanse manier om het woord genieten te benadrukken, maar wordt ook gebruikt om te zeggen dat ‘alles goed’ is, dat iets cool of relaxt is en betekent ook “dankjewel”. Vraag een Costaricaan maar of een bepaald gebied mooi is. Als het antwoord ¡Pura Vida! is, moet je zeker gaan!

Costa Rica: spectaculaire natuur en spectaculaire activiteiten

Deze Costa Rica rondreis staat helemaal in het teken van ¡Pura Vida! Genieten van alles wat dit groenste land van Midden Amerika te bieden heeft. In Costa Rica vind je de ultieme mix tussen schitterende natuur met veel wildlife, gebieden met mogelijkheden tot adrenaline verhogende activiteiten, vulkanen met aan de voet heerlijke hotsprings en de mooiste stranden met perfecte mogelijkheden om te surfen! Voor de één is het Pura Vida gevoel ultiem relaxen onder een palmboom met een cocktail, voor een ander een adrenalinestoot krijgen van spectaculaire activiteiten of de ultieme kick krijgen van een mooie surfsessie. Of is een mix van deze elementen voor jou het ultieme Pura Vida gevoel?

Deze Costa Rica rondreis kun je helemaal invullen op je eigen manier. De route staat vast, maar je kunt deze singlereis zelf invullen met activiteiten en relaxmomenten, zodat jij ultiem geniet! Wie van wandelen in de natuur houdt kan op diverse plekken prachtige Nature hikes maken. Hou je van surfen, dan kun je in Samara, La Fortuna en Puerto Viejo gaan surfen of suppen. Ben je een adrenalinejunk, dan dagen we je uit om de canopy tour te gaan doen, te gaan canyoningen en te raften op diverse wilde rivieren.

Op reis met leeftijdsgenoten

Wanneer je met ons op reis gaat, vier je altijd vakantie met een groep leeftijdsgenoten. Dit jaar is deze reis beschikbaar voor single reizigers in de leeftijdscategorie 25 tot en met 39 jaar. Wel zo fijn om met andere singles op te trekken die in dezelfde levensfase zitten. De groepssamenstelling – en leeftijden – kun je zien in het tabblad Prijzen en Data. Omdat iedereen de vakantie in z’n eentje boekt, bouw je gauw een hechte band met elkaar op en ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Samen maken jullie er een mooie en gezellige rondreis van!