De Cirkel reisleiding maakt jullie vakantie!

Vakantie is heerlijk als je nergens naar om hoeft te kijken. Boek je een vakantie bij Cirkel, dan kun je altijd rekenen op enthousiaste reisleiding die voor jou en je kinderen klaarstaat. Met het Sun & Fun team in de zomer en het Snow & Fun team in de winter maken we van elke vakantie een onbezorgde tijd voor jou, je kinderen en de andere éénoudergezinnen. Leuke animatie en gezellige activiteiten en altijd een paar extra handen in de buurt. Zo heb je lekker even de tijd voor jezelf en elkaar.

 24/7 een reisleider in de buurt
Activiteitenprogramma’s voor jong en oud
Tijd voor jezelf en voor elkaar
✔ Nederlandstalig team

Weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?


Eerste aanspreekpunt tijdens je vakantie

Op vakantie zijn onze reisleiders jullie eerste aanspreekpunt. Of het nu gaat om praktische hulp bij de boodschappen, de vertrektijden van de bus of leuke activiteiten met de kinderen. Onze reisleiders zijn 24/7 aanwezig en beantwoorden je vragen graag of bieden je een helpend handje waar mogelijk.
 

Actie en animatie voor alle leeftijden

Op alle bestemmingen biedt onze reisleiding een activiteitenprogramma voor kinderen en ouders aan. De activiteiten zijn ingedeeld per leeftijd en aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Veel reisleiders zijn zelf ook Cirkel-gast geweest, dus ze weten als geen ander wat jij en je kind(eren) leuk vinden! De kinderen maken in no-time nieuwe vakantievrienden. En de ouders? Pak een moment voor jezelf of zoek de gezelligheid op bij elkaar.


Sun & Fun: Actie, animatie en aandacht voor jong en oud in de zomer

In de zomer is er op de camping of bij het hotel vaak al genoeg te doen, maar je kinderen vermaken zich pas fantastisch met de activiteiten van ons Sun & Fun team.
 

Animatie voor 1-3 jaar

Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een leuk programma samengesteld. Vijf ochtenden in de week organiseert ons Sun & Fun team activiteiten voor de kinderen tussen 1 en 3 jaar. We gaan gezellig samen knutselen, lekker spelen in de zandbak en er worden verhaaltjes voorgelezen.
 

Animatie voor 4-12 jaar

Zijn je kinderen nog jong en wil je eventjes je handen vrij? Wij letten op ze en bieden een uitdagend animatieprogramma aan voor 4-12 jaar. We gaan bijvoorbeeld samen zwemmen, pannenkoeken bakken, het ruilspel spelen of houden een knutselmiddag. Of is een spooktocht of sporttoernooi meer iets voor jouw kind? Kies maar, we doen alles wat kinderen leuk vinden! Ze kunnen zich nu al verheugen op een vakantie met de leukste spellen en veel lol.
 

Actie voor 12-plussers

‘Met papa of mama op vakantie gaan is saai. Ik wil niet meer mee’. Herkenbare zin? Voor veel ouders waarschijnlijk wel. Want ’s ochtends knutselen bij de kidsclub is niet iets wat je puber cool vindt, toch? Daarom organiseert het Sun & Fun team activiteiten speciaal gericht op 12-plussers. Ze gaan bijvoorbeeld mountainbiken, weerwolven, surfen of een avondje stappen in een discotheek. Met deze activiteiten komt zelfs de meest luie puber in actie!
 

Aandacht voor jullie samen én voor jou alleen

Uiteraard vergeten we jou ook niet. Om op een leuke manier kennis te maken met de andere gezinnen, organiseren we op vrijwel alle bestemmingen een welkomstdiner en een BBQ. Verken de omgeving door samen te zwemmen, kanovaren of hiken. Even me-time? Lees dan lekker een boekje voor de tent of op het strand. Dan gaan wij er met de kinderen op uit. Of ga tijdens de Parents Party Night op stap met andere ouders en kom lekker borrelen op het Cirkel Trefpunt. Niets moet, maar alles kan.
 

Vakbekwame instructeurs

Op verschillende zomerbestemmingen staan bijzondere sporten op het programma, zoals raften, canyoning, abseilen en surfen. Sommige activiteiten vragen om een specifieke kennis van het gebied. Daar doen we graag aan mee maar alleen onder professionele begeleiding. Daarom werken we op een aantal bestemmingen samen met plaatselijke organisaties. De buitensportbegeleiders zijn vakbekwame instructeurs, die vaak uit Nederland afkomstig zijn. Je krijgt dus op bijna alle locaties instructie in je eigen taal. Dat is wel zo prettig. 
 

Snow & Fun: Actie, animatie en aandacht voor jong en oud in de winter

In de wintersportvakanties staat het Snow & Fun team voor jullie klaar om de leukste activiteiten in de sneeuw te organiseren. Onze reisleiding bestaat uit ervaren skiërs en snowboarders en doen tijdens deze vakantie gezellig met jullie mee! Natuurlijk gaan we skiën en sneeuwbalgevechten houden, maar we hebben nog een hoop andere activiteiten voor jullie in petto.
 

Aanwezig bij de ski- en snowboardlessen

Gaat je kind voor het eerst skiën of snowboarden of wil je dat ze nog even oefenen tijdens een extra les? Je hoeft ze niet zelf naar de skiles te brengen of te halen, dat doen wij voor je. Wie kan als eerste de pizzapunt skiën? Wedden dat ze hun kunsten daarna aan jou laten zien! 

Animatie voor 4 – 12 jaar

Zijn je kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Dan kunnen ze meedoen met dit Snow & Fun programma. We gaan samen skiën en sleeën, maar organiseren bijvoorbeeld ook een muziekbingo, knutselmiddag of een filmavond. Zowel op als naast de piste hebben je kinderen een onvergetelijke tijd.
 

Actie voor 12-plussers

Tijdens de activiteiten voor 12-plussers maken we een hoop avonturen mee. Naast een bezoekje aan de funparks kunnen we gaan avond skiën, naar feestjes in de après-skibar of doen we een spannende fakkeltocht. Je pubers vervelen zich hier geen moment, dus laat die iPad maar thuis!
 

Ontspanning voor je gezin en voor jou alleen

Terwijl de kinderen deelnemen aan de activiteiten, heb je zelf tijd om alleen of met andere ouders iets te ondernemen. Maak een uitdagende skitocht of doe gezellig mee tijdens de après-ski feestjes. Meer zin in even niets doen? Op veel van onze wintersportlocaties is een heerlijke wellness aanwezig waar je na een actieve dag compleet tot rust komt. Natuurlijk zijn er ook een hoop activiteiten die je met je kinderen samen kunt ondernemen, zoals een film kijken, een sneeuwbalgevecht of het familiespel. Er is genoeg te doen!
 

In samenwerking met de beste instructeurs

Skiën en snowboarden vraagt om een specifieke kennis van de sport en het gebied, daarom kiezen we er voor om op alle bestemmingen samen te werken met lokale skischolen en organisaties. De ervaren en gediplomeerde skileraren spreken meestal Nederlands.


Goed om te weten

Of het nu om een zomer- of wintersportvakantie gaat, ons team bestaat standaard uit twee personen en is 24/7 op de bestemming aanwezig. Wat betreft het activiteiten- en animatieprogramma is het goed om te weten dat dit is opgesplitst in twee hele dagen van minimaal 6 uur en vier dagdelen van minimaal 2,5 uur. De dagdelen worden op bestemming ingevuld. Dit kan een ochtend-, een middag- of een avondactiviteit zijn. Buiten deze activiteiten ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor je eigen kind(eren).
 
Groepssamenstelling en leeftijd van de kinderen
De leeftijden van de kinderen variëren per vakantieweek. Bij de groepssamenstelling van de reis zie je hoeveel kinderen er mee gaan tijdens jullie vakantie en in welke leeftijdscategorie zij zitten. Houd er rekening mee dat, in sommige gevallen, achtiviteiten van verschillende leeftijdscategorieën samengevoegd kunnen worden.