Reisleiders bij Cirkel Vakanties

Wil jij deze zomer of winter lekker weg en vind je het leuk om mensen een geweldige vakantie te bezorgen? Ga dan aan de slag als begeleider bij Cirkel Vakanties. Wij selecteren en organiseren trainingen alvorens je naar de bestemming afreist.

Cirkel Vakanties organiseert al meer dan 25 jaar actieve, leuke, gezellige groepsvakanties voor singles en éénoudergezinnen. Bij onze vakanties voor 1-oudergezinnen ligt de nadruk op het werken met kleine of grotere, maar overzichtelijke groepen vakantiegangers, die jij samen met andere enthousiaste en ervaren vrijwilligers onder toezicht van een professionele staf een geweldige vakantie bezorgt. Als singlebegeleider werk je alleen en zorg je ervoor dat jouw groep vakantiegangers ook een fantastische vakantie heeft. Bij al onze vakanties ligt de nadruk op het "samen actief bezig zijn".

Wil je aan de slag als vrijwilliger bij Cirkel Vakanties, solliciteer dan nu! Cirkel Vakanties heeft een hecht begeleiders team maar door de groei die we jaarlijks doormaken, hebben we geregeld plaats voor nieuwe enthousiaste vrijwilligers!

Voor het actuele aanbod van onze vacatures klik hier!