Cirkel Vakanties

Leuk dat je iets meer over Cirkel te weten wilt komen! We leggen graag uit wie we zijn en wat we doen.

Al ruim 30 jaar organiseren wij vakanties exclusief voor éénoudergezinnen. Wij zijn de uitvinder van dit concept en daar zijn we heel trots op.

Daarnaast zijn wij ruim 10 jaar geleden gestart met het organiseren van single vakanties, speciaal voor alleenstaanden. Dit is een super leuke, enthousiaste doelgroep en daarom is het voor ons een feestje om deze reizen samen te stellen.  

Vanuit ons kantoor in Amersfoort organiseren wij met een klein en zeer ervaren team zowel zomervakanties als wintersport. Wij begrijpen als geen ander wat er nodig is voor een geslaagde vakantie voor éénoudergezinnen en alleenstaanden! Het is dan ook niet voor niets dat onze gasten vaak opnieuw ervoor kiezen om met ons op vakantie gaan.

Vakantie exclusief voor éénoudergezinnen

Je boekt bij ons een vakantie die speciaal is ingericht voor éénoudergezinnen. Onze prachtige accommodaties staan altijd bij elkaar zodat je als ouder de mogelijkheid hebt om andere ouders te ontmoeten. Hier hebben we op de bestemming altijd een speciale ruimte voor. Door deze opzet kunnen kinderen ook heel makkelijk andere leeftijdsgenootjes ontmoeten om mee te spelen!

Onze medewerkers op jouw gekozen bestemming staan dag en nacht voor jou en je kinderen klaar en zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Als éénoudergezin kun je bij ons terecht voor zomervakanties en wintersport vakanties. In de zomer zijn wij over het algemeen te vinden op zorgvuldig geselecteerde campings. Je verblijft dan vaak in een van onze luxe bungalowtenten. Voor wintersport hebben wij diverse hotels en appartementen in ons aanbod die speciaal geschikt zijn voor jou als éénoudergezin.

Onze bestemmingen zijn altijd goed met eigen vervoer te bereiken. Wil je liever niet zelf met de auto, dan kan je er ook voor kiezen om met onze Cirkel Royal Class Touringcar te reizen of een transfer bij te boeken.

Niets moet, maar alles mag. Dat vinden wij belangrijk tijdens een vakantie. In tegenstelling tot andere aanbieders ben je dan ook zeker niet verplicht om overal aan mee te doen.

Hoe doen we dat?

Onze éénoudervakanties zijn populair vanwege de activiteiten die wij op de bestemmingen organiseren. In tegenstelling tot andere organisaties ben je niet verplicht om aan deze activiteiten mee te doen. Op vakantie moet je doen waar je zelf zin in hebt!

Hieronder vind je slechts een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

Activiteiten voor de ouders:

 • Diverse culturele of sportieve uitstapjes
 • Gezellig uit eten met de andere ouders
 • Bezoek aan een wijnproeverij

Activiteiten voor kinderen:

 • Verschillende sport- en spel activiteiten
 • Survivallen
 • Avondje stappen voor de oudere jeugd

Eigen medewerkers op bestemming

Onze Nederlandstalige medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en altijd eerst intern opgeleid voordat ze op een bestemming kunnen werken. Ze staan 24/7 voor jou en je kinderen klaar. Wanneer je ervoor kiest om met onze bus naar de bestemming te reizen, dan gaat er altijd een medewerker met jullie mee. Bij aankomst zorgen ze ervoor dat je accommodatie in orde is. Daarnaast organiseren onze medewerkers tal van activiteiten voor jou en je kinderen. Alleen door gebruik te maken van eigen medewerkers kunnen wij de kwaliteit hoog houden.

Zorgvuldig geselecteerde bestemmingen

Onze bestemmingen worden zorgvuldig gekozen aan de hand van de volgende criteria:

 • Comfort voor onze gasten vinden wij belangrijk. Daarom selecteren wij alleen bestemmingen met uitgebreide faciliteiten en stellen wij hoge eisen aan de hygiëne.
 • De bestemmingen zijn altijd geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. 
 • Onze bestemmingen zijn geschikt voor cultuur liefhebbers, zonaanbidders of de actieve vakantiegangers. Of een mix van deze drie!
 • Onze accommodaties staan over het algemeen bij elkaar. Sommige gasten willen graag een accommodatie die wat meer apart staat. Op een aantal bestemmingen kunnen wij hier voor zorgen.
 • Wij selecteren alleen bestemmingen die goed te bereiken zijn met eigen vervoer, bus of vliegtuig.

Kwaliteits accommodaties

Voor de zomervakantie maken wij gebruik van onze eigen accommodaties. Meestal zijn dit volledig ingerichte bungalowtenten. Aan het eind van de zomer gaan deze tenten weer terug naar Nederland voor een uitgebreide schoonmaak en grondige inspectie. Zo zorgen wij er voor dat jouw accommodatie altijd van zeer goede kwaliteit is.

Voor wintersport maken wij gebruik van appartementen en hotels. Daarbij kijken we kritisch naar de kwaliteit en zorgen we ervoor dat deze geschikt is voor jou en je kinderen.

Gunstige prijs en zekerheden

Uit ervaring weten we dat een vakantie met name voor alleenstaande ouders een grote uitgave is. Hier houden wij bij het organiseren van onze vakanties dan ook rekening mee. Bij Cirkel ben je dan ook zeker van een eerlijke prijs

Doordat Cirkel Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen boek je met optimale zekerheid je welverdiende vakantie. Alvorens de reis te boeken is het goed om onze aanvullende voorwaarden door te lezen:

Mocht je een reis en/of een annuleringsverzekering bij Cirkel Vakanties boeken, dan boek je een verzekering bij de Europeesche Verzekeringen.

De busmaatschappijen waarmee we rijden zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) en/of zijn ISO9001 gecertificeerd.