Onze singlevakanties

De leukste bestemmingen in Europa én daarbuiten!

Ben je op zoek naar een leuke, verrassende single vakantie? Cirkel Vakanties biedt een leuk aanbod aan bekende en minder bekende bestemmingen in Europa en daarbuiten. Vaak een bestemming die niet direct voor de hand ligt, maar toch op relatief korte afstand van de bekende toeristische trekpleisters. Daarnaast bieden we ook nog rondreizen aan.

Single strandvakantie

Tijdens een single strandvakantie van Cirkel Vakanties is er veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Zoekt men de gezelligheid van een groep, dan kun je eropuit trekken met de andere alleengaanden die ook voor deze single reis hebben gekozen. Een begeleider, die 24 uur per dag voor de reizigers klaarstaat, verzorgt de vakantie tot in de puntjes.

Veel gezelligheid

Het voordeel van een singlevakantie is dat bijna alles voor onze gasten geregeld wordt. Ze vinden daarnaast ook de gezelligheid, die het reizen met een groep singles kan bieden. Hebben ze even geen zin in al die drukte, dan is er natuurlijk voldoende ruimte om zich even terug te trekken.

Leeftijdscategorieën Singlereizen

Onze singlereizen zijn verdeeld in drie leeftijdscategorieën: 

  • 25 t/m 39 jaar
  • 35 t/m 49 jaar
  • 45 t/m 69 jaar

De groepsgrootte ligt tussen de 6 tot 20 deelnemers per reis. Dit is afhankelijk van de betreffende bestemming en de mogelijkheden.

De voordelen van een groepsreis

Boek je bij Cirkel Vakanties, dan kies je voor de voordelen van een groepsreis. Je bent uiteraard vrij om te gaan en staan waar je wilt, maar je kan daarnaast genieten van de gezelligheid en het gemak van een groepsreis. Het contact met de reisgenoten is snel gelegd en onze vakanties staan daarom garant voor zorgeloos genieten.

Camping Solaris Sibenik