Waarom dit onze belangrijkste tent is

Welke vakantiebestemming je ook bij Cirkel Vakanties kiest, er is altijd een plek om samen te komen. Bij de partytent! Deze tent is heel belangrijk voor ons. Je denkt misschien: is die witte partytent écht zo belangrijk? Jazeker. En wij vertellen je waarom.

De eerste dag op de camping

Je hebt een lange reis achter de rug en komt net aan op de camping. Wat is het eerste wat je doet als je bagage in de tent staat? Je schuift aan op het Cirkel terras! Wanneer je vroeg arriveert, verwelkomen we je met een gratis ontbijt. Voor de gasten die in de avond aankomen staat een lekker welkomsdiner (tegen betaling) klaar.

Elke avond kan je gezellig kletsen met de ouders en aan het einde van de week is er een barbecue.

Kom er gezellig bij

Wanneer je met Cirkel op vakantie gaat, hoef je je geen zorgen te maken om alleen voor je tent te zitten wanneer je kinderen op de camping rondhangen. Heb je even je handen vrij en zin om contact te maken met anderen? Loop dan zeker naar de partytent en neem plaats bij één van de picknicktafels. Hier starten de activiteiten van de dag, drinken de ouders een bak koffie of een goed glas wijn en vermaken de kinderen zich met ons Sun & Fun team. Je zult al snel zien dat je elkaar op een vrijblijvende manier ontmoet.

Herkenningsplek

Doordat de partytent op elk Cirkel veld staat, is dit ook een echte herkenningsplek. En dat is handig, op die plek krijg je uitleg over het dagprogramma, verzamelen de kinderen zich voor de Sun & Fun activiteiten en vind je een welkomsbord met vertrektijden en extra info over de locatie. Daarnaast biedt de tent natuurlijk ook bescherming tegen de zon en een regenbui. Ideaal om vaak deze tent op te zoeken dus.

Wil je deze gezelligheid nou niet missen? Boek dan een éénoudervakantie en ervaar samen het groepsgevoel!