Comfortabel verblijf, eersteklas bestemmingen

Vakanties in Nederland zijn razend populair. Ook is er veel vraag naar buitenlandse vakanties, maar dan niet te ver van huis.

We hebben het afgelopen jaar weer veel research gedaan naar mooie bestemmingen voor éénoudergezinnen. Elke bestemming heeft zijn eigen karakter en maakt de ideale vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers, zonaanbidders of actieve vakantiegangers. Of een mix van deze drie.

Ons aanbod is op een aantal bestemmingen vernieuwd én wij hebben uiteraard weer andere bestemmingen in ons aanbod opgenomen. Wij willen jullie vakantie zo leuk mogelijk maken! 

Nieuwe zomerbestemmingen 2021

Vier gloednieuwe zomerbestemmingen:


Comfortabele bungalow- en safaritenten

  • Dit jaar bieden we de comfortabele bungalowtenten die je van ons gewend bent, met keuze uit de types: Comfort, Comfort Plus en de Safaritent. We breiden onze accommodaties ook uit met een tunneltent in de Franse Alpen. 

Aankomst op zaterdag en dinsdag

  • Voor de meeste bestemmingen van Cirkel kan de vakantie écht beginnen op aankomstdag zaterdag. Wanneer jullie verder van huis gaan en kiezen voor de Royal Class Touringscar, vertrekken jullie dan ook een dag eerder zodat jullie echt op zaterdag aankomen. 
  • Wil je graag de zwarte zaterdagen of duurdere vliegtickets ontlopen en ontspannen aan je vakantie beginnen? Kies dan voor een bestemming met een optie om dinsdag aan te komen.

Kamperen met eigen tent of caravan

Wil je kamperen met je eigen tent of caravan? Dat kan! Op een aantal geselecteerde campings heeft Cirkel ook staanplaatsen. Lekker kamperen zoals je dat gewend bent, maar dan gezellig bij ons op het Cirkel veld tussen de andere éénoudergezinnen.

 Staanplaatsen