Nieuw in 2018

Om jullie vakantie nog leuker te maken, hebben we ons aanbod op een aantal punten vernieuwd, aangevuld en aangepast. Hieronder lees je meer over de veranderingen van onze Cirkel bestemmingen in 2018.

 • Vier gloednieuwe zomerbestemmingen in Kroatië, Frankrijk, Nederland en Luxemburg met elk hun eigen karakter. Van heel luxe tot heel actief.

 • Selecteer je zomervakantie aan de hand van het unieke karakter van de reis. Je kunt nu in één oogopslag zien wat voor soort vakanties wij organiseren, hoeveel Cirkel tenten op de camping staan en of de éénoudervakantie perfect is voor jongere of oudere kids. Lees er hier meer over.

 • Uniek: Kies bij de vakanties naar Elba, Soulac, Vrsar of Sirmione voor twee verschillende aankomstdagen. Aankomst op dinsdag of zaterdag.

 • Kies uit 11 of 12 dagen vakantie vieren op onze bestemmingen in Sirmione en op Elba. Perfect als jullie een week vakantie te kort vinden, maar twee weken op dezelfde bestemming te lang. Het verblijf is van dinsdag t/m zaterdag of zaterdag t/m dinsdag.

 • Het slaapcomfortpakket is nu completer dan ooit: altijd inclusief dekbed, kussen, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken. Dat scheelt je weer bagage! Belangrijk om te weten: het pakket zit niet standaard in de tent maar is bij te boeken voor €17,50 p.p.

 • Onze buslijnen zijn perfect op elkaar aangesloten. Combineer dus heel gemakkelijk verschillende vakantiebestemmingen met elkaar. Ideaal als je een strandvakantie met een actieve vakantie wilt combineren.

  Kies bijvoorbeeld uit de volgende combinatie busreizen:
  - Les Vagues, Frankrijk & Playa d'Aro, Spanje
  - Viareggio, Italië & Elba, Italië
  - Vrsar, Kroatië & Fažana, Kroatië
  Playa d'Aro, Spanje & Espira de Conflent, Frankrijk

  Of combineer deze reizen wanneer je met eigen vervoer reist:
  - Renesse, Nederland & Polleur, België
  - Soulac sur Mer, Frankrijk & Playa d'Aro, Spanje
  - Playa d'Aro, Spanje & Nommern, Luxemburg 

  Enthousiast geworden van deze combireizen? Bel ons dan op 033-8080 800.

 • Bijna alle bestemmingen buiten de Benelux worden aangeboden met vluchten.

 • Reis standaard met een Royal Class Touringcar naar jullie bestemming. Dat betekent eersteklas comfort, de hele reis lang! In de bus is onze reisleiding ook aan boord, jullie kunnen dus heerlijk relaxed reizen. Bij de aankomstdag eten jullie gezellig samen een gratis ontbijt. 

 • Onze Safaritent is dit jaar nog completer ingericht en staat op een gunstige plek op het Cirkel veld.

 • Onze tentnamen zijn in een nieuw jasje gestoken. Wij bieden nog steeds dezelfde tenten aan, maar onder een andere naam. Vanaf nu heten de tenten: Comfort tent (A-tent), Comfort-Plus tent (B-tent), Classic Single tent (Single tent), Adventure tent (Outdoortent) en Safaritent. Meer informatie over de tenten vind je hier