Nieuw in 2020

We hebben het afgelopen jaar weer veel research gedaan naar mooie bestemmingen voor éénoudergezinnen. Ons aanbod is daarom dit jaar op een aantal bestemmingen vernieuwd én wij hebben uiteraard weer andere bestemmingen in ons aanbod opgenomen. Wij willen jullie vakantie zo leuk mogelijk maken! Hieronder lees je meer over de nieuwe bestemmingen van Cirkel Vakanties.

Nieuwe zomerbestemmingen

Vier gloednieuwe zomerbestemmingen:

Comfortabele bungalowtenten en lodges

  • Dit jaar bieden we de comfortabele bungalowtenten die je van ons gewend bent, met keuze uit de types: Comfort, Comfort Plus en de Safaritent. We breiden onze accommodaties ook uit met Karstententen en lodges. Voor degene die op zoek zijn naar iets meer comfort: de lodges kun je boeken op de bestemming Remouchamps in België bij Camping Olympia.

Aankomst op zaterdag

  • Voor de meeste bestemmingen van Cirkel kan de vakantie écht beginnen op aankomstdag zaterdag. Wanneer jullie verder van huis gaan en kiezen voor de Royal Class Touringscar, vertrekken jullie dan ook een dag eerder zodat jullie echt op zaterdag aankomen. Bekijk alle bestemmingen met zaterdagaankomst hier.

Aankomst op dinsdag

11-12 dagen op vakantie

  • Langer vakantie vieren? Kies voor 11 of 12 dagen vakantie op onze bestemmingen in Starigrad - Kroatië of Marina de Grosseto - Italië. Perfect als jullie een week vakantie te kort vinden, maar twee weken op dezelfde bestemming te lang. Het verblijf is van dinsdag t/m zaterdag of zaterdag t/m dinsdag.