Nieuw bij Cirkel Vakanties

We hebben het afgelopen jaar weer veel geleerd en goed naar jullie en onze reisleiding geluisterd. Ons aanbod is daarom op een aantal punten vernieuwd, aangevuld en aangepast. Zo wordt jullie vakantie nog leuker! Hieronder lees je meer over de veranderingen van onze Cirkel bestemmingen.

Nieuwe zomerbestemmingen

 • Drie gloednieuwe zomerbestemmingen in Frankrijk, Nederland en Spanje met elk hun eigen karakter. Van een lekkere strandvakantie aan de Costa Brava tot een avontuurlijke vakantie in de bossen van de Corrèze.

Sun & Fun nog beter voor je ingericht

 • Ons Sun & Fun programma is nog beter afgestemd op jullie wensen. We hebben algemene animatieprogramma's voor kinderen en jongeren ontwikkeld. Daarnaast zijn er op elke locatie minimaal 2 Sun & Funners aanwezig. Het Sun & Fun programma is opgesplitst in twee dagen van minimaal 4 uur en vier dagen van minimaal 2 uur per week. 

Comfortabele bungalows, mobile homes en chalets

 • Dit jaar bieden we de comfortabele bungalowtenten die je van ons gewend bent, maar we breiden onze accommodaties uit met bungalows, chalets, mobile homes en hotels! Voor diegenen die op zoek zijn naar net wat meer comfort. Je kunt de bungalows, chalets en mobile homes boeken op de bestemmingen Ommen (Nederland)Polleur (België) en Neuvic (Frankrijk). Hotelvakanties volgen nog en zijn binnenkort te boeken.

Vanafprijs per persoon op basis van 1 volwassene en 1 kind

 • Onze vanafprijzen zijn aangepast. De prijzen die je nu op onze bestemmingspagina's ziet zijn altijd op basis van 1 volwassene en 1 kind en inclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je bij ons boekt. 

Aankomst op dinsdag

11-12 dagen op vakantie

 • Kies uit 11 of 12 dagen vakantie vieren op onze bestemmingen in Vrsar - Kroatie en Palamós - Spanje. Perfect als jullie een week vakantie te kort vinden, maar twee weken op dezelfde bestemming te lang. Het verblijf is van dinsdag t/m zaterdag of zaterdag t/m dinsdag.

Eindschoonmaak nu vooraf te boeken

 • Geen onverwachte kosten op je bestemming, je kunt de eindschoonmaak van je verblijf nu van tevoren bijboeken. Voorafgaand boeken is extra voordelig, want dan betaal je slechts €27,50. Besluit je ter plaatse de tent door ons schoon te laten maken? Dan bedragen de kosten €35,-. Bij een bungalow, chalet of Safaritent is de eindschoonmaak inbegrepen.

Safaritent, comfortabel en voordelig

Handig Servicepakket binnenkort bij te boeken

 • In het Servicepakket vind je producten die je kunt gebruiken op de camping, zoals een afwasborstel, vuilniszakken, schuursponsje, afwasmiddel en wcpapier. Handige spullen die je dus niet van tevoren hoeft mee te nemen! Binnenkort bij te boeken.

Fijn Service Plus Pakket als warm welkom

 • We hebben het welkomstpakket in een nieuw jasje gestoken, met een flinke upgrade! Je vindt in dit Service Plus Pakket niet alleen handige producten voor op de camping, zoals een afwasborstel en vuilniszakken, maar ook leuke 'goodies' zoals een flesje wijn en sport- en spelmateriaal. Binnenkort bij te boeken.

En natuurlijk kun je hier ook weer op rekenen

Wat we in 2018 al hadden ingevoerd, is dit jaar ook weer heel relevant. We zetten ze graag nog een keer voor je op een rijtje:

Vakanties met unieke karakters

 • Selecteer je zomervakantie aan de hand van het unieke karakter van de reis. Je kunt nu in één oogopslag zien wat voor soort vakanties wij organiseren, hoeveel Cirkel tenten op de camping staan en of de éénoudervakantie perfect is voor jongere of oudere kids.

Slaapcomfortpakket: extra compleet

 • Het slaapcomfortpakket is nu completer dan ooit: altijd inclusief dekbed, kussen, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken. Dat scheelt je weer bagage! Belangrijk om te weten: het pakket zit niet standaard in de tent maar is bij te boeken voor €18,50 p.p.

Reizen met de Royal Class Touringcar

 • Reis standaard met een Royal Class Touringcar naar jullie bestemming. Dat betekent eersteklas comfort, de hele reis lang! In de bus is onze reisleiding ook aan boord, jullie kunnen dus heerlijk relaxed reizen. Bij de aankomstdag eten jullie gezellig samen een gratis ontbijt.