Nog veel meer vakantiegeluk in 2024

Wij begrijpen als geen ander wat erbij komt kijken om als alleenstaande ouder op vakantie te gaan met je kind(eren). Het pakken van de koffers en de reis op zich, zijn al een hele onderneming. Wanneer je op de vakantiebestemming aankomt, worden jullie verwelkomd door de reisleiding. Zij maken je wegwijs en zorgen ervoor dat jullie accommodatie tip top in orde is. De reisleiding staat tijdens de vakantie 24/7 voor jullie klaar. Cirkel is al 35 jaar dé vakantiespecialist voor éénoudergezinnen en gaat er alles aan doen om jullie een geweldige vakantie te bezorgen.

Tijdens de welkomstborrel maken jullie kennis met de andere gezinnen. Je ontvangt van de reisleiding meer informatie over de activiteiten die aangeboden worden en allerlei handige weetjes en tips over jullie vakantiebestemming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de invulling van jullie vakantiedagen! 

In de zomer van 2024 breiden we ons bestaande aanbod uit. We zoeken het avontuur op in Slovenië en Zweden en vieren we vakantie in Zeeland en de Veluwe.


 

Maak alvast kennis met onze nieuwe vakantiebestemmingen

Slovenië

Camping Menina is een familiecamping op een idyllisch plekje, ver weg van drukke wegen en alledaags rumoer. In Slovenië is alles nog lekker gemoedelijk, zijn de mensen super gastvrij en het leven betaalbaar. 

De camping strekt zich uit langs het heldere Alpenriviertje de Savinja. Sommige campings hebben een zwembad, maar onze camping heeft een zwemmeer om op hete dagen af te koelen. Het meer en de rivier bieden volop mogelijkheden voor ontspanning en watersport.

Op de camping is een echt klimpark te vinden en op de rivier de Savinja kun je samen met onze gidsen raften of varen met een kajak of bellyak. Mag het best iets spannender? Dan zijn er ook vele mogelijkheden voor canyoning. 

We hebben fietsverhuur geregeld voor fijne fietstochten in de omgeving. Het nabijgelegen Alpendal of de bergen rond de camping lenen zich uitstekend voor bergwandelen of mountainbiken. Hier houdt het aantal mogelijkheden van activiteiten natuurlijk niet mee op, het is aan jou hoe jij je dagen wilt invullen. Wij zijn dan ook enorm blij met deze nieuwe bestemming en nodigen je uit om een kijkje te nemen. Klik op onderstaande link om de video te bekijken:

 Ontwerp Zonder Titel 19


Zweden

Zin in iets heel anders dan zon, zee en strand? Dan zou onze nieuwe vakantie naar het avontuurlijke Zweden wel eens iets voor jullie kunnen zijn! Hier kan je de stilte horen, de bomen ruiken en beleef je de natuur op haar mooist. Terwijl jullie kijken naar de prachtige Zweedse sterrenhemel, pruttelt jullie zelf gevangen visje op het vuur. Op Doro Camp hebben jij en je kinderen écht even tijd voor elkaar.

Tijdens de Wildernissafari gaan we de natuur in, op zoek naar sporen van wilde dieren zoals de eland en de bever. Misschien zien we zelfs de bruine beer! In de avond bouwen we met de hele groep een zo groot mogelijk kampvuur. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een avontuurlijke kano- of wandeltocht. In Zweden geldt het allemans recht, oftewel: de grond is van iedereen. Dit betekent dat je overal in de natuur je tent mag opzetten.

Zweden

Zin in een uitdagende, maar bovenal onvergetelijke ervaring? Ga dan mee naar Zweden!


 

Laat de vakantie voorpret maar beginnen!

Welke bestemming je ook kiest, bij Cirkel kun je:

  • Zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie
  • Samen met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij
  • Een comfortabel verblijf
  • Altijd een helpende hand
  • De leukste activiteiten voor het hele gezin