Meer campinggeluk in 2022

Bij ons heeft zorgeloos vakantie vieren prioriteit. Vandaar dat we aankomende zomer niet naar Frankrijk, Italië of Spanje gaan. In Nederland weten wij waar we aan toe zijn en dat is wel zo fijn. Als we één ding geleerd hebben van de afgelopen twee jaren, is dat we prima vakantie kunnen vieren dichtbij huis. 

Wij hebben 3 Nederlandse topcampings in ons aanbod en daar zijn we heel blij mee (en ook best trots op). Aan de kust of op de veluwe, wat je ook kiest;  je geniet optimaal van het buitenleven, de gezelligheid en elkaar. Voor een flinke portie aktie en avontuur steken we de grens over naar onze Belgische vrienden. Elk jaar komen we met veel plezier terug op camping Polleur in de Belgische Ardennen.  

Laat de vakantie voorpret maar beginnen!

 Foto Veld Ackersate 600 X 400

Splinternieuw Cirkel terras

Op de meeste bestemmingen heeft het Cirkel terras een make-over gekregen! De witte partytent verdwijnt uit beeld en maakt plaats voor een grote stoere luifeltent, met lange tafels en gezellige verlichting. Overdag is het dé plek om activiteiten te doen, te chillen en samen te eten. ’s Avonds als de kids moe maar voldaan in bed liggen, komen de ouders bij elkaar op het Cirkel terras. Er klinkt muziek, we genieten van een drankje, er wordt gelachen en gekletst. 

Het nieuwe Cirkelterras is te vinden op:

 • Vakantiepark Ackersate
 • RCN de Schotsman
 • Camping Port Zélande.

Nieuwe Cirkel accommodaties

De Cirkel Comfort (plus) tenten zullen langzaam plaatsmaken voor moderne accommodaties. Wij zorgen dat je altijd in luxe en comfort kunt overnachten. Afgelopen jaar hebben we compleet ingerichte De Waard tenten geplaatst op vakantiepark Ackersate. In de zomer van 2022 zullen alle Cirkel Comfort (plus) tenten op RCN de Schotsman vervangen worden. 

Nieuwe accommodaties zijn te boeken op:

 • Vakantiepark Ackersate
 • RCN de Schotsman.

Kamperen met eigen tent of caravan

Wil je kamperen met je eigen tent of caravan? Dat kan! Op een aantal geselecteerde campings heeft Cirkel ook staanplaatsen. Lekker kamperen zoals je dat gewend bent, maar dan gezellig bij ons op het Cirkel veld tussen de andere éénoudergezinnen.

Staanplaatsen zijn te boeken op:

 • RCN De Schotsman
 • Camping Polleur

Perfect verzorgde maaltijden

Even niet na hoeven denken wat je moet eten vandaag. Hoe heerlijk is dat! De maaltijden die wij regelen worden altijd met alle liefde en zorg voor jullie bereid. Door de chefkok van ons vakantiepark, de Italiaan in het dorp of de slager om de hoek. De crew kan heerlijke pannenkoeken bakken, maar het echte werk laten we aan professionals over!

Verzorgde maaltijden:

 • Welkomst maaltijd
 • Pizza Party
 • BBQ
 • Pannenkoeken Festijn

Spetterend zomerprogramma

Het is nu nog wat vroeg om het activiteitenprogramma aan te kunnen geven. Maar deze zomer heeft heel wat in petto! Op vaste tijden organiseert de crew  activiteiten voor jong & oud. Daarnaast zijn er natuurlijk de familie uitjes waar jullie aan deel kunnen nemen. Wat denk je van het klimbos en waterpark? Bind de waterskies onder, stap op een sup of kies voor nog meer aktie en ga blowkarten op het strand!

Nieuwe zomerbestemmingen in 2023

Wij kiezen nu voor duidelijkheid en zekerheid. Maar kijken natuurlijk ook vooruit en zijn nu al op zoek naar de mooiste vakantiebestemmingen voor 2023. Wij gaan ervan uit dat we dan, zonder zorgen, verder van huis kunnen!