Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Hotel Mulk***

Vanaf € 926,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Populairste skigebied van Oostenrijk met 270 km piste
  • Geschikt voor beginnende en ervaren skiërs
  • Hotel beoordeeld op booking met 7,6
  • 24/7 reisleiding aanwezig
  • Ontbijt en diner inbegrepen
  • Ski-marathon van 68km
Foto's
Locatie

Wintersport in skicircus Saalbach-Hinterglemm

Weinig skigebieden zijn zo populair bij Nederlandse wintersporters als het Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Begrijpelijk, want de après-ski is er beregezellig en de afdalingen zijn lang en breed. Het pas gerenoveerde Hotel Mulk ligt dichtbij de piste en is mede daarom de perfecte plek om samen met andere gezinnen te genieten van een onbezorgde wintersportvakantie!

Afdalingen in Saalbach

Met maar liefst 270 km aan verschillende soorten pistes is dit gebied geschikt voor zowel ervaren skiërs als voor beginners. In Saalbach-Hinterglemm geniet je van lichte hellingen tot aan zwarte WK-afdalingen en van funparken met hobbelige "Buckel"-pistes tot aan hele lange tochten langs de verschillende dorpen.

Snow & Fun

In Hotel Mulk staat onze Cirkel reisleider voor jullie klaar. Hij/zij helpt jullie bij het inchecken, het vinden van de juiste skischool, het huren van ski- of snowboardmateriaal en allerlei andere praktische zaken. In het Snow & Fun programma zitten leuke activiteiten voor jou en je kids. De Cirkel reisleider begeleidt je kinderen naar hun ski-lessen en organiseert spelletjes voor in de avond. Zo kan je genieten van de tijd samen met je gezin én van de tijd met andere ouders. Je kunt ook in overleg met de reisleiding een avondje après-skiën.

 

Wintersport Saalbach


Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis