Eénoudervakantie Ardennen

Actief & natuur

15 lodges

Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar

Highlights van deze reis

  • Familiecamping in bosrijke omgeving
  • Indoor- én outdoor spelmogelijkheden op de camping
  • Verblijf in luxe lodges
  • Kampvuurplaats op de camping
  • Veel mogelijkheden voor excursies en activiteiten
Foto's
Locatie

Actief in de Ardennen

Deze gezellige familiecamping ligt op een mooie locatie in de Ardennen. Camping Olympia is gelegen aan rivier Ambleve en aan deze oever staan er kleurrijke Feel Good Lodges klaar voor jullie. In deze bosrijke omgeving is er veel te doen.

Het Sun & Fun team staat voor jullie klaar met een uitgebreide activiteitenprogramma, want in de Ardennnen hoef je niet stil te zitten en Camping Olympia is een goed uitgangspunt om activiteiten te doen, zoals kanoën, bivakkeren, mountainbiken, boogschieten en nog veel meer. Daarnaast is Steengroeve Carriënta omgebouwd tot echt outdoorarena! In de steengroeve kun je bijvoorbeeld klettersteigen, een helicopter-abseil maken en van een hoge tokkelbaan naar beneden roetsjen. Indien de waterstand het toelaat gaan we kajakken op de rivier.

Ontspanning? Dat kan hier ook prima. Terwijl de kinderen op een opblaasband dobberen in de rivier, zit je zelf langs de oever met een wijntje en een goed boek. Op de camping is er ook een kampvuurplaats te vinden. ’s Avonds kruipen jullie hier met zijn alle rond het kampvuur om alle belevenissen tijdens de activiteiten te bespreken. Of kom samen met andere éénoudergezinnen een drankje doen op ons eigen Cirkel terras.