Kies je vakantie eenvoudiger

Selecteer je zomervakantie aan de hand van het unieke karakter van de reis. Je kunt nu in één oogopslag zien wat voor soort vakanties wij organiseren, hoeveel Cirkel tenten op de camping staan en of de éénoudervakantie perfect is voor jongere of oudere kids. 


Bekijk het karakter van onze bestemmingen aan de hand van drie symbolen: het kompas, de tent en de verjaardagstaart.

Picto Kompas
Soort vakantie

 Picto Tent
Aantal accommodaties op ons Cirkel veld
  
Picto Taart
Leeftijd waarvoor de vakantie geschikt is

 


Picto KompasSoort vakantie

Tijdens het oriënteren van je vakantie weet je vaak al wat voor soort vakantie jullie leuk vinden. Daarom zie je nu heel snel bij elke bestemming vermeld wat soort vakantie het is. Je kunt kiezen uit de volgende type vakanties:

Actief

Perfect voor degenen die helemaal enthousiast worden van mountainbiken, abseilen en raften. Een vakantie met een actief karakter is bijvoorbeeld de vakantie in Polleur.

Strand
Zijn jullie echte waterratten of houden jullie van zonnebaden? Dan is een strandvakantie in Elba of Soulac sur Mer een aanrader.

Cultuur
Staat jouw topvakantie in het teken van het proeven en bekijken van cultuur? Geniet tijdens deze vakantie bijvoorbeeld van een wijnproeverij of bezoek de lokale markt! Echte cultuurvakanties vind je Italië of Vrsar in Kroatië.

Wellness
Vakantie = ontspanning! Bij de vakanties met een wellness karakter staat ontspannen bovenaan de to-do list. Relaxt vakantie vieren doe je bijvoorbeeld in Nommern, Luxemburg.

Deze type vakanties combineren? Uiteraard bestaat er ook een mix van deze type vakanties in ons aanbod.  


Picto TaartAantal accommodaties op ons Cirkel veld

Iedere reiziger is anders. Vinden jullie het juist leuk om met een grote groep op vakantie te gaan of houd je meer van een knus gezelschap? Het tent-symbool geeft aan hoeveel tenten op ons Cirkel veld staan en hoeveel éénoudergezinnen er tijdens de vakantie aanwezig zijn. De hoeveelheid accommodaties zijn verdeeld in drie categorieën:


Picto TentLeeftijd waarvoor de vakantie geschikt is

Onze Sun & Fun activiteitenprogramma's zijn gemaakt voor kids uit verschillende leeftijdsgroepen. Veel van onze vakanties zijn geschikt voor alle leeftijden, maar we bieden ook programma's en campings specifiek voor kinderen van 1-3 jaar en pubers. Ouders met kinderen van 1-3 jaar kunnen bijvoorbeeld terecht op camping Beringerzand in Panningen. De vakanties naar Espira de Conflent en Renesse zijn juist ideaal voor pubers. Zo is er voor elk wat wils!