Kies je vakantie eenvoudiger

Selecteer je zomervakantie aan de hand van het unieke karakter van de reis. Je kunt nu in één oogopslag zien wat voor soort vakanties wij organiseren, hoeveel Cirkel tenten op de camping staan en of de éénoudervakantie perfect is voor jongere of oudere kids. 


Bekijk het karakter van onze bestemmingen aan de hand van drie symbolen: het kompas, de tent en de verjaardagstaart.

Picto Kompas
Soort vakantie

 Picto Tent
Aantal accommodaties op ons Cirkel veld
  
Picto Taart
Leeftijd waarvoor de vakantie geschikt is

 


Picto KompasSoort vakantie

Tijdens het oriënteren van je vakantie weet je vaak al wat voor soort vakantie jullie leuk vinden. Daarom zie je nu heel snel bij elke bestemming vermeld wat soort vakantie het is. Je kunt kiezen uit de volgende type vakanties:

Actief

Perfect voor degenen die helemaal enthousiast worden van mountainbiken, abseilen en raften. Een vakantie met een actief karakter is bijvoorbeeld de vakantie in de Belgische Ardennen.

Strand
Zijn jullie echte waterratten of houden jullie van zonnebaden? Dan is een strandvakantie in Kamperland of Soulac sur Mer een aanrader.

Natuur
Gaan jullie er graag op uit om te genieten van mooie natuur? Dan is een vakantie op de Veluwe en de Hondsrug ècht iets voor jullie! Je ontdekt er prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. 

Cultuur
Staat jouw topvakantie in het teken van het proeven en bekijken van cultuur? Geniet tijdens je vakantie in de Vendee bijvoorbeeld van een wijnproeverij of bezoek de lokale markt! 

Wellness
Vakantie = ontspanning! Bij de vakanties met een wellness karakter staat ontspannen bovenaan de to-do list. Relaxt vakantie vieren doe je bijvoorbeeld in Port Zélande.

Deze type vakanties combineren? Uiteraard bestaat er ook een mix van deze type vakanties in ons aanbod.  


Picto TentAantal accommodaties op ons Cirkel veld

Iedere reiziger is anders. Vinden jullie het juist leuk om met een grote groep op vakantie te gaan of houd je meer van een knus gezelschap? Het tent-symbool geeft aan hoeveel tenten op ons Cirkel veld staan en hoeveel éénoudergezinnen er tijdens de vakantie aanwezig zijn. 


Picto TaartLeeftijd waarvoor de vakantie geschikt is

Bij het selecteren van nieuwe campings, moet de camping aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een belangrijk punt is dat de camping geschikt moet zijn voor gezinsvakanties. In principe zijn onze vakanties geschikt voor kinderen in alle leeftijden.

Een aantal campings zijn qua faciliteiten meer gericht op jongere of juist oudere kinderen. Onze Sun & Fun activiteitenprogramma's zijn hier op aangepast. Zo zijn camping De Hondsrug en la Ferme du Latois ideaal voor kinderen t/m 14 jaar en camping Les Eygas perfect voor tieners vanaf 10 jaar.