Inpakken en wegwezen

Tijden veranderen en daarmee ook de wensen van onze gasten. De afgelopen periode zijn er belangrijke stappen gezet in het ontwikkelen van een fris en vernieuwend vakantieaanbod.

Vakantie anno nu is meer dan kamperen en spelletjes doen. Je wilt samen nieuwe ervaringen opdoen en avonturen meemaken. Het zijn immers de momenten die je bijblijven en waar je later nog vaak over napraat. 

Wij zijn op zoek gegaan naar unieke plekjes en bijzondere bestemmingen, met activiteiten die passen bij jullie droomvakantie. We hebben ze gevonden hoor! 

De vernieuwde éénoudervakanties zullen te boeken zijn op onze splinternieuwe website. Hier werken we hard aan. Het voorjaar hangt al in de lucht en we hebben de conclusie moeten trekken dat het niet haalbaar is om het compleet vernieuwde programma aankomende zomer uit te voeren. Dat is spijtig, maar we leveren geen half werk. 

Toch heb je al de mogelijkheid om deze zomer, vakantie te vieren op een aantal bestemmingen. We merken dat de vraag naar buitenlandse vakanties groot is, daarom gaan we weer de grens over en hebben 3 bestemmingen geselecteerd waar wij te vinden zijn. De hollandse bestemmingen blijven in ons aanbod en zijn volgend jaar weer te boeken.

De nieuwe Cirkel vakanties van aankomende zomer

🏖️  Zon, zee, strand... en elke dag activiteiten die je met elkaar onderneemt. Tussendoor is het volop relaxen, omdat je zelf lekker niks hoeft te regelen. Deze idyllische plek aan de Franse kust* bevat alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie. Bekijk camping La cote sauvage

🍃  Een plek waar het avontuur voor het oprapen ligt en de mogelijkheden voor activiteiten eindeloos zijn. Dat zijn onze outdoor vakanties! 

Kom tot rust in de Oostenrijkse Alpen*, geniet van een bergwandeling en doe mee aan uitdagende activiteiten.Bekijk appartementencomplex Fierengut Hasenau

Combineer relaxen op het strand met de indrukwekkende natuur van Kroatië*.  In één van de spectaculairste National Parken van Europa gaan jullie op avontuur. Bekijk camping Paklenica

Gezelschap zonder labels

We zitten momenteel in een overgangsfase, waardoor Cirkel op de nieuwe bestemmingen nog niet de exclusiviteit voor éénoudergezinnen kan beloven. Naast Cirkel gasten sluiten er bijvoorbeeld ook samengestelde gezinnen aan. Je bent welkom ongeacht gezinssamenstelling* maar wel gelijkgestemd. 

Oud en vertrouwd Cirkel concept

Wij begrijpen als geen ander wat erbij komt kijken om als alleenstaande ouder op vakantie te gaan met je kind(eren). Het pakken van de koffers en de reis op zich, zijn al een hele onderneming. Wanneer je op de vakantiebestemming aankomt, worden jullie verwelkomd door de crew. Zij maken je wegwijs en zorgen ervoor dat jullie accommodatie tip top in orde is. Cirkel is al 35 jaar dé vakantiespecialist voor éénoudergezinnen en gaat er alles aan doen om jullie een geweldige vakantie te bezorgen.

Tijdens de welkomstmaaltijd maken jullie kennis met de andere gezinnen. Je ontvangt van de crew meer informatie over de activiteiten die aangeboden worden en allerlei handige weetjes en tips over jullie vakantiebestemming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de invulling van jullie vakantiedagen! 

Elke dag staan er weer nieuwe activiteiten op het programma afgestemd op jouw type vakantie. De activiteiten zijn leuk voor het hele gezin en vol plezier, spektakel, natuur en de nodige ontspanning.

*In 2024 is het complete Cirkel vakantieaanbod exclusief voor éénoudergezinnen.