Wie gaan er mee?

Bij Cirkel Vakanties vier je altijd vakantie met mensen die net zo in het leven staan als jij. Maar wie zijn die mensen? We snappen dat je benieuwd bent wie er nog meer met jullie op vakantie gaan. Je hebt jezelf vast al eens de volgende vragen gesteld: "Hoeveel mensen gaan er met ons op vakantie?" Of "hebben hun kinderen dezelfde leeftijd als mijn kinderen?". Dat zijn vragen waar de groepssamenstelling een antwoord op geeft. 

Hoe zie ik wie er mee gaan op mijn Cirkel vakantie?

Wanneer je graag wilt weten hoe de groepssamenstelling er op dit moment uitziet voor jullie vakantie, ga je allereerst naar de webpagina van deze vakantie. Op deze pagina vind je onder de tab ‘Prijzen & Data’ naast de aankomstdatum een icoontje met de groene poppetjes. Als je hierop klikt, krijg je de huidige groepssamenstelling te zien.

Cirkel Vakanties Groepssamenstelling icoon

Wat zie ik in de groepssamenstelling?

  • Geselecteerde datum van de vakantie
  • Totaal aantal personen (volwassenen en kinderen), op basis van boekingen, opties en preregistraties
  • Verhouding mannen/vrouwen
  • Leeftijdsverdeling van de kinderen en de verhouding meisjes/jongens

Goed om te weten

De groepssamenstelling is altijd een momentopname en aan veranderingen onderhevig. Hoe dichter de vertrekdatum nadert hoe concreter de groepssamenstelling wordt. Ga jij langer dan een week op vakantie? Kijk dan bij de volgende week/vertrekdatum hoe de groep er in de tweede week uit ziet. Verblijf jij 11 of 12 dagen op een bestemming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je dan graag een update over de groepssamenstelling.

Wees de eerste met boeken en anderen zullen volgen

Eénoudergezinnen wachten vaak met boeken totdat er zich al een leuke groep vakantiegangers gevormd heeft. Wij raden aan om te boeken zodra je jullie droomvakantie hebt gevonden en besloten hebt met ons mee gaan. Met name in het hoogseizoen kunnen vakanties snel vol raken en je wilt de boot natuurlijk niet missen. Daarnaast zorgt jouw boeking ervoor dat er snel meerdere boekingen zullen volgen.

Gratis omboeken

Door onze flexibele boekingsvoorwaarden kun je jouw vakantie kosteloos omboeken naar een andere bestemming. Dit kan tot 6 weken voor aankomst. Lees hier alles over ons aangepaste boekings- en annuleringsbeleid

Gaat de vakantie altijd door?

Wanneer je een éénoudervakantie boekt wil je natuurlijk graag dat deze doorgaat én het liefst met een leuke groep éénoudergezinnen. Om een gezellige en zorgeloze uitvoer van onze vakanties te kunnen bieden, hanteren we een minimum aantal van 4 gezinnen. Conform artikel 4 lid 2 van de ANVR reisvoorwaarden behouden wij ons het recht voor de overeenkomst op te zeggen, indien het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste minimum aantal. Wij zullen in dat geval met je overleggen om een oplossing te vinden. 

Benieuwd naar de groepssamenstelling en vertrekgarantie van jouw gekozen vakantie?

 Kies je vakantie