FAQ

Voor de toekomstige reisleider singles

Wat gebeurt er nadat ik gesolliciteerd heb?

Als wij jouw sollicitatie binnenkrijgen, gaan we direct aan de slag. Je ontvangt altijd bericht van ons. Denken wij ook dat jij het Cirkel DNA hebt? Dan hebben we een match en nodigen we je uit voor een gesprek op ons gave kantoor midden in het bruisende hartje van Amersfoort. Dit is een mooi moment om elkaar beter te leren kennen.

Wat houdt het trainingsweekend in?

Tijdens het trainingsweekend word je klaargestoomd voor jouw rol als reisleider. Is dat saai? Nee! In dit weekend ontmoet jij toekomstige collega's en kan je ervaringen met elkaar uitwisselen. We behandelen in deze drie dagen alle mogelijke situaties die ter plaatse op je pad kunnen komen. Dit gebeurt op een interactieve manier, vaak in de vorm van rollenspellen. Op deze manier oefenen we situaties die zich in de praktijk kunnen voordoen goed. Slim toch?

Hoeveel verdien ik?

Je krijgt een heleboel. Natuurlijk zijn jouw verblijf, maaltijden, deelname aan excursies en verzekeringen inbegrepen. Ter plaatse heb je dus geen kosten. Daarnaast krijg je van ons een onkostenvergoeding van €15,- per dag.

Worden reiskosten van en naar mijn bestemming vergoed?

Ja, wij vergoeden je heen- en terugreis. Wanneer je aan de slag gaat in Luxemburg reis je hier zelf naar toe en krijg je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Ga je in een ander land werken? Dan mag je mee in de bus en ontmoet je alvast alle deelnemers.

Wanneer hoor ik naar welke bestemming ik toe ga?

Na het trainingsweekend laten we je weten op welke locatie we jou in actie willen zien. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw voorkeur. Het kan zijn dat je op meer locaties actief zult zijn, afhankelijk van de periode waarin je beschikbaar bent.

Kan ik zelf kiezen op welke bestemming ik ga werken?

Je kan niet zelf kiezen maar uiteraard houden wij wel rekening met jouw voorkeur. Maar vergeet niet: alle bestemmingen zijn leuk!

Hoe groot is het team waarin ik kom te werken?

Per locatie is er één reisleider voor singles aanwezig. Op alle campings is ook reisleiding voor Cirkel éénoudergezinnen en soms voor Mambo Reizen aanwezig. Op locatie heb je dus wel collega’s rondlopen.

Alles duidelijk? Mooi!

Solliciteer

Bekijk de vacature >