FAQ

Voor de toekomstige locatie-coördinator

Wat gebeurt er nadat ik gesolliciteerd heb?

Als wij jouw sollicitatie binnenkrijgen, gaan we direct aan de slag. Je ontvangt altijd bericht van ons. Denken wij ook dat jij het Cirkel DNA hebt? Dan hebben we een match en nodigen we je uit voor een gesprek op ons gave kantoor midden in het bruisende hartje van Amersfoort. Dit is een mooi moment om elkaar beter te leren kennen.

Wat houdt het trainingsweekend in?

Als toekomstige locatie-coördinator heb jij 2 trainingsweekenden. Deze weekenden starten op vrijdag, aan het begin van de avond. Tijdens het trainingsweekend in mei word je klaargestoomd voor deze gave job. Is dat saai? Nee joh! In dit weekend ontmoet jij toekomstige collega’s en staat plezier hebben centraal. We behandelen in deze 3 dagen alle mogelijke situaties die ter plaatse op je pad kunnen komen. Dit gebeurt op een interactieve manier, vaak in de vorm van rollenspellen. Op deze manier is het mogelijk om situaties die zich in de praktijk kunnen voordoen goed te oefenen. Slim toch? In het tweede trainingsweekend, in juni, ontmoet je alle Sun & Funners en kruip je al in de huid van coördinator.

Hoeveel verdien ik?

Je krijgt een heleboel. Natuurlijk zijn jouw verblijf, maaltijden, deelname aan excursies en verzekeringen inbegrepen. Ter plaatse heb je dus geen kosten. Daarnaast krijg je van ons een onkostenvergoeding van € 33,- per dag.

Kan ik ook stagelopen bij Cirkel?

Absoluut. Cirkel is een erkend leerbedrijf. Hierdoor is het mogelijk om als stagiaire op één van onze gave bestemmingen aan de slag te gaan. Het is alleen niet mogelijk om stage te lopen als locatie-coördinator. Wel kan je als stagiaire meedraaien met de Sun & Funners. Geef wel even aan dat je solliciteert op een stageplek.

Worden reiskosten van en naar mijn bestemming vergoed?

Ja, wij vergoeden je heen- en terugreis. Wanneer je aan de slag gaat in de Benelux reis je hier zelf naar toe en krijg je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Ga je in een ander land werken? Dan mag je mee in de bus en ontmoet je alvast alle deelnemers.

Wanneer hoor ik naar welke bestemming ik toe ga?

Na het trainingsweekend laten we je weten op welke locatie we jou in actie willen zien. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw voorkeur. Het kan zijn dat je op meer locaties actief zult zijn, afhankelijk van de periode waarin je beschikbaar bent.

Kan ik zelf kiezen op welke bestemming ik ga werken?

Je kan niet zelf kiezen maar uiteraard houden wij wel rekening met jouw voorkeur. Maar vergeet niet: alle bestemmingen zijn leuk!

Hoe groot is het team waarin ik kom te werken?

Per locatie is er 1 locatie-coördinator aanwezig die samen met de Sun & Funners een team vormt. Een team bestaat uit 2 tot 6 personen. Dit verschilt per bestemming.

Alles duidelijk? Mooi!

Solliciteer

 

Bekijk de vacature >>