FAQ

Voor de toekomstige host of hostess

Wat gebeurt er nadat ik gesolliciteerd heb?

Als wij jouw sollicitatie binnenkrijgen, gaan we direct aan de slag. Je ontvangt altijd bericht van ons. Denken wij ook dat jij het Cirkel DNA hebt? Dan hebben we een match en nodigen we je uit voor een gesprek op ons gave kantoor midden in het bruisende hartje van Amersfoort. Dit is een mooi moment om elkaar beter te leren kennen.

Wat houdt het trainingsweekend in?

Als toekomstige host(ess) heb jij 2 trainingsmomenten. Tijdens het trainingsweekend in mei word je klaargestoomd voor deze gave job. Is dat saai? Nee joh! In dit weekend ontmoet jij toekomstige collega’s en staat plezier hebben centraal. We behandelen in deze dagen alle mogelijke situaties die ter plaatse op je pad kunnen komen. Dit gebeurt op een interactieve manier, vaak in de vorm van rollenspellen. Op deze manier is het mogelijk om situaties die zich in de praktijk kunnen voordoen goed te oefenen. Slim toch? In het tweede trainingsmoment, in juni, ontmoet je alle nieuwe crewleden en kruip je al in de huid van Host(ess).

Hoeveel verdien ik?

Je ontvangt een marktconform salaris van ongeveer €1700 per maand, op basis van 40 uur per week. Daarnaast zijn jouw verblijf, maaltijden, deelname aan excursies en verzekeringen inbegrepen. Ter plaatse heb je dus geen kosten.

Kan ik ook stagelopen bij Cirkel?

Absoluut. Cirkel is een erkend leerbedrijf. Hierdoor is het mogelijk om als stagiaire op één van onze gave bestemmingen aan de slag te gaan. Het is alleen niet mogelijk om stage te lopen als host(ess) Wel kan je als stagiaire meedraaien met de crew. Geef wel even aan dat je solliciteert op een stageplek.

Worden reiskosten van en naar mijn bestemming vergoed?

Ja, wij vergoeden je heen- en terugreis. Wanneer je aan de slag gaat in de Benelux reis je hier zelf naar toe en krijg je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Ga je in een ander land werken? Dan mag je mee in de bus en ontmoet je alvast alle deelnemers.

Wanneer hoor ik naar welke bestemming ik toe ga?

Na het trainingsweekend laten we je weten op welke locatie we jou in actie willen zien. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw voorkeur. Het kan zijn dat je op meer locaties actief zult zijn, afhankelijk van de periode waarin je beschikbaar bent.

Kan ik zelf kiezen op welke bestemming ik ga werken?

Je kan niet zelf kiezen maar uiteraard houden wij wel rekening met jouw voorkeur. Maar vergeet niet: alle bestemmingen zijn leuk!

Hoe groot is het team waarin ik kom te werken?

Per locatie is er 1 host(ess) aanwezig die samen met de crew een team vormt. Een team bestaat uit 2 tot 6 personen. Dit verschilt per bestemming.

Alles duidelijk? Mooi!

 

Bekijk de vacature >>