FAQ

Voor toekomstig crewleden

Wat gebeurt er nadat ik mij aangemeld heb?

Nadat jij de test gemaakt hebt, komt je aanmelding bij ons binnen. Wij gaan jouw gegevens verwerken en maken een persoonlijk profiel aan. Het enige wat wij nog van je vragen is om deze inschrijving te bevestigen. Dit kan door ons te bellen op 033 8080803. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alleen na dit telefoontje wordt je ingeschreven in ons crewbestand.

Is er helemaal geen selectiegesprek? Is dat niet raar?

Het is niet gebruikelijk. Nee. Maar wij doen het graag een beetje anders. Tijdens de Quiz kom jij veel te weten over ons en over jezelf. Wij geven je de eigen verantwoordelijkheid om in te schatten of jij geschikt bent. Heb jij de test helemaal doorstaan? Dan zit het met jouw motivatie en enthousiasme wel goed. En daar houden wij van!

Wat houdt het trainingsweekend in?

Tijdens het trainingsweekend word je klaargestoomd voor deze gave job. Is dat saai? Nee joh! In dit weekend ontmoet jij ander toekomstige crewleden en staat plezier hebben centraal. We behandelen in deze dagen alle mogelijke situaties die ter plaatse op je pad kunnen komen. Dit gebeurt op een interactieve manier. Op deze manier oefenen we situaties die zich in de praktijk kunnen voordoen. Slim toch? 

Krijg ik een vergoeding?

Je krijgt een heleboel. Natuurlijk zijn jouw verblijf, maaltijden, deelname aan excursies en verzekeringen inbegrepen. Ter plaatse heb je dus geen kosten. Ja, dat lees je goed, jouw hele 'vakantie' is gratis! Daarnaast krijg je als crew €100 per week.

Kan ik ook stagelopen bij Cirkel?

Absoluut. Cirkel is een erkend leerbedrijf. Hierdoor is het mogelijk om als stagiaire op één van onze gave bestemmingen aan de slag te gaan. Als stagiaire draai je mee als volwaardig lid van het team. Solliciteren kan via het sollicitatie formulier. Geef wel even aan dat je solliciteert op een stageplek.

Worden reiskosten van en naar mijn bestemming vergoed?

Ja, wij vergoeden je heen- en terugreis. Wanneer je aan de slag gaat in de Benelux reis je hier zelf naar toe en krijg je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Ga je in een ander land werken? Dan mag je mee in de bus en ontmoet je alvast alle deelnemers.

Wanneer hoor ik naar welke bestemming ik toe ga?

Na het trainingsweekend laten we je weten op welke locatie we jou in actie willen zien. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw voorkeur. Het kan zijn dat je op meer locaties actief zult zijn, afhankelijk van de periode waarin je beschikbaar bent.

Kan ik zelf kiezen op welke bestemming ik ga werken?

Je kan niet zelf kiezen maar uiteraard houden wij wel rekening met jouw voorkeur. Maar vergeet niet: alle bestemmingen zijn leuk!

Hoe groot is het team waarin ik kom te werken?

Jouw team bestaat uit twee tot zes personen. Dit verschilt per bestemming. Op de locatie is ook een host(ess) aanwezig. Hij of zij is de teamleider en neemt belangrijke beslissingen. Uiteraard kan de host(ess) je ook altijd helpen of bijstaan als dit nodig is.

Alles duidelijk? Mooi!

Hit the button!

Button Aanmelden

Bekijk de vacature >