Met Cirkel heb je alle tijd voor jezelf en voor elkaar

Leuk dat je iets meer over Cirkel te weten wilt komen! We leggen graag uit wie we zijn en wat we doen. Al bijna 35 jaar organiseren wij vakanties exclusief voor éénoudergezinnen. Wij zijn de uitvinder van dit concept en daar zijn we trots op.

Vanuit ons kantoor in Amersfoort organiseren wij met een klein maar ervaren team zowel zomer- als wintervakanties. Wij begrijpen als geen ander wat er nodig is voor een geslaagde vakantie voor éénoudergezinnen. Het is dan ook niet voor niets dat onze gasten vaak opnieuw ervoor kiezen om met ons op vakantie gaan.

🏝️ De afgelopen periode zijn er belangrijke stappen gezet in het ontwikkelen van een fris en vernieuwend vakantieaanbod. We zitten momenteel in een overgangsfase Lees verder..

Vakanties speciaal voor éénoudergezinnen

Hoe we dat doen?

Je boekt bij ons een vakantie die speciaal is ingericht voor éénoudergezinnen. Je kunt onze vakanties altijd herkennen aan de vier Cirkel pluspunten:

Pluspunt Icoon EOGHet gemak van altijd iemand in de buurt
Pluspunt Icoon EOGActie, animatie en aandacht voor jong en oud
Pluspunt Icoon EOGMet vakantiegangers die net zo in het leven staan als jij
Pluspunt Icoon EOGComfortabel verblijf, eersteklas bestemmingen


Pluspunt Icoon EOGHet gemak van altijd iemand in de buurt

Het Cirkel team staat voor jou en je kinderen klaar.
Onze vakanties worden uitsluitend georganiseerd door onze eigen medewerkers. Het Nederlandstalige team wordt zorgvuldig geselecteerd en altijd eerst intern opgeleid voordat ze op een bestemming aan de slag gaan. Zo houden we de kwaliteit hoog en kun je rekenen op een enthousiaste en gemotiveerd team die voor jou en je kinderen klaarstaat. 

Het team bestaat uit enthousiaste crew die van elke vakantie een feestje maken. Zij bieden een helpende hand en organiseren de leukste activiteiten. Net als jullie, slaapt de crew op het Cirkel veld en zijn altijd in de buurt.

De crew wordt aangestuurd door de Cirkel host(ess). Hij/zij heeft de touwtjes in handen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. De host(ess) kan al jouw vragen in no-time beantwoorden en is jouw rots in de branding. Bij Cirkel geniet je dus altijd van een zorgeloze vakantie.

Pluspunt Icoon EOGActie, animatie en aandacht voor jong en oud

Het hele seizoen organiseren we activiteiten voor jou en je kind(eren).
Onze éénoudervakanties zijn populair omdat we speciaal voor onze gasten activiteiten en familieuitjes organiseren. De crew organiseert op iedere camping een passend animatie- en activiteitenprogramma voor de kids. Denk aan spelletjes in het zwembad, watergevechten, knutselen en een bonte avond. Maar wij snappen ook dat pubers hier niet zo snel enthousiast van worden. Voor hen organiseren we een jongerenprogramma. Met stapavonden, samen chillen op het strand, hiken, een spelletje weerwolven en sporttoernooitjes.

Zo is het voor elk kind heel makkelijk om nieuwe vrienden te maken. Niets mooier dan je kind zo te zien genieten. Ze hebben de tijd van hun leven en door alle belevenissen lijken ze nog harder te groeien.

De Cirkel host(ess) weet de leukste activiteiten in de omgeving te vinden en regelt gezamenlijke uitjes. Dan kun je samen met andere Cirkel gezinnen naar bijvoorbeeld het aquaparc, het klimbos of gaan waterskiën.  Uiteraard ben je niet verplicht om aan deze activiteiten mee te doen. Op een Cirkelvakantie doe je lekker waar jullie zin in hebben.

Naast alle activiteiten voor de kids hebben we een aantal leuke (en vooral gezellige) familieactiviteiten in petto, zoals de welkomst maaltijd, de Hapas Tapas avond, BBQ en het Pizza festijn! Tijdens deze activiteiten ervaar je de meerwaarde van een groep en leer je de andere alleenstaande ouders beter kennen. 

Pluspunt Icoon EOGMet vakantiegangers die net zo in het leven staan als jij

Je viert altijd vakantie met gelijkgestemden.
Denk je er weleens aan wat je gaat doen wanneer je kinderen zich vermaken op de camping en jij alleen voor je tent zit? Geen zorgen, onze prachtige accommodaties staan altijd bij elkaar zodat je gemakkelijk andere vakantiegangers kunt opzoeken. Liggen je kinderen al op bed? Ga lekker borrelen met de andere ouders op ons Cirkel terras. Hartstikke gezellig én toch dichtbij je kinderen.

Doordat onze vakanties zijn afgestemd op de leeftijdscategorie van de kinderen, vinden ze snel aansluiting met elkaar. Fijn toch? Je kinderen hebben de tijd van hun leven met hun nieuwe vriendjes en jij geniet met de alleenstaande ouders om je heen van een heerlijke vakantie. 

Pluspunt Icoon EOGComfortabel verblijf, eersteklas bestemmingen

Perfect afgestemd op jullie wensen.
Je kunt bij ons terecht voor zomer- en wintersportvakanties. Elke bestemming heeft zijn eigen karakter en maakt ze de ideale vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers, zonaanbidders of actieve vakantiegangers. Of een mix van deze drie.

Op vakantie zoek je rust en ontspanning maar ook gezelligheid en vermaak. Je kids nemen een duik in het zwembad en jij haalt pizza bij het restaurant op de camping of huurt mountainbikes om de omgeving te verkennen. Wij maken je verblijf aangenaam, op sterrencampings en in comfortabele accommodaties. Bij Cirkel is er altijd een centraal punt om elkaar te ontmoeten. Wel zo fijn als jullie vol verhalen terugkomen van alle spannende activiteiten die er in de buurt te doen zijn!

Voor wintersport hebben wij diverse hotels in ons aanbod die speciaal geschikt zijn voor éénoudergezinnen. Van een luxe verwenhotel tot een budget hotel. Welke accommodatie je ook kiest: Ze liggen in populaire wintersportgebieden met sneeuwzekerheid, dichtbij de pistes én met leuke après-ski. Je kan daarbij altijd rekenen op onze sportieve crew en hun afwisselende animatie- en activiteitenprogramma.

Voor de zomervakanties maken wij gebruik van verschillende typen volledig ingerichte bungalowtenten die van alle gemakken zijn voorzien. De tenten staan altijd op een eigen Cirkel veld, tussen de andere éénoudergezinnen. Op een sterrencamping, in de buurt van schoon sanitair en met zwembad of vlakbij natuurlijk zwemwater. Dit is 100% jullie plek. Wedden dat jullie het campingleven geweldig vinden?

Tot slot: je vakantiebestemming is altijd goed bereikbaar. Of het nu een zomer- of winterbestemming is. Met eigen vervoer, met onze Royal Class Touringcar of zelf per vliegtuig.

Bekijk alle éénoudervakanties 
 


Gunstige prijs en zekerheden

Uit ervaring weten we dat een vakantie met name voor alleenstaande ouders een grote uitgave is. Bij het organiseren van onze vakanties houden we hier dan ook rekening mee. Je hoeft bij Cirkel geen borg te betalen en je bent zeker van een eerlijke prijs.

Transparant ANVR Logo Logo Garant  Calamiteitenfonds


Doordat Cirkel Vakanties is aangesloten bij de ANVR, STO Garant en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, boek je met optimale zekerheid je welverdiende vakantie. Alvorens de reis te boeken is het verstandig om onze aanvullende voorwaarden door te lezen:

 

Stichting Keurmerk Touringcar
De busmaatschappijen waarmee we rijden zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) en/of zijn ISO9001 gecertificeerd.