Onze éénoudervakanties

Cirkel Vakanties, speciaal voor éénoudergezinnen

Al ruim 30 jaar organiseren wij vakanties exclusief voor éénoudergezinnen. Wij zijn de uitvinder van dit concept en daar zijn we heel trots op.

Zomer en winter

Je kan bij ons terecht voor zomervakanties en wintersportvakanties. In de zomer zijn wij over het algemeen te vinden op zorgvuldig geselecteerde campings. Je verblijft dan vaak in een van onze luxe bungalowtenten. Voor wintersport hebben wij diverse hotels en appartementen in ons aanbod die speciaal geschikt zijn voor jou als éénoudergezin.

Vrijblijvend op vakantie

Niets moet, maar alles mag. Dat vinden wij belangrijk tijdens een vakantie. In tegenstelling tot andere aanbieders ben je dan ook zeker niet verplicht om overal aan mee te doen

Animatie voor de kinderen

Op vakantie gaan is voor kinderen vaak heel ontspannend, maar ook erg leerzaam. Een weekje op een andere plek leven, doet meer met een kind dan je denkt. Even niet met hun neus in de I-pad, maar gewoon lekker de hele dag buiten zijn! Je ziet je kind iedere dag een beetje meer groeien. Om jullie vakantie net dat beetje extra te geven, is onze Cirkelcrew op elke eenouderbestemming aanwezig. Deze crew organiseert verschillende activiteiten en excursies. Niet alleen voor de kinderen trouwens, ze zijn er uiteraard ook voor de alleenstaande ouders!

Sun & Fun programma 4 tot 12 jaar

Speciaal voor onze jongste gasten is het Sun&Fun team onderdeel van de crew. Zij organiseren op iedere camping een passend activiteiten programma. Op die manier wordt het voor de kinderen makkelijker om nieuwe vriendjes te maken en hebben de ouders op vakantie ook een beetje tijd voor zichzelf. Deze activiteiten worden exclusief voor onze eigen gasten georganiseerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld waterspelletjes in het zwembad, sporttoernooitjes en een bonte avond. Ook nemen de Sun&Funners de kinderen soms mee naar een marktje in de buurt en worden er samen pannenkoeken gebakken. Het programma wordt gedurende de week op vier dagdelen en twee volle dagen uitgevoerd. Heeft je kindje een dag geen zin of willen jullie liever een dagje samen naar het strand? Geen probleem. De activiteiten worden geheel vrijblijvend georganiseerd.

Activiteiten programma voor kinderen van 12 jaar en ouder

‘Op vakantie gaan is saai. Ik wil niet meer mee’. Herkenbare zin? Voor veel ouders waarschijnlijk wel. Gelukkig hebben wij hier iets op gevonden: activiteiten speciaal gericht op de wat oudere kinderen. Want wij snappen heus wel dat je puber geen zin heeft om ’s ochtends te gaan knutselen bij de knutselclub. De Cirkelcrew organiseert daarom activiteiten gericht op de 12+ers! Zo mogen ze op een aantal bestemmingen een avondje mee op stap in een discotheek en worden er veel sporttoernooitjes georganiseerd. Op iedere camping is er genoeg te doen, dus ze zullen zich niet gauw vervelen. Deze activiteiten worden standaard iedere week op vier dagdelen georganiseerd. Deze momenten vallen tegelijk met de activiteiten die Sun & Fun team organiseert voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar. Heeft je puber een dagje geen zin? Ook prima. Met de andere kinderen op het veld kunnen ze gaan chillen bij het zwembad of op het strand. Wedden dat ze je volgend jaar smeken om opnieuw met Cirkel op vakantie te gaan?

Ouders

Natuurlijk wordt er ook aan de ouders gedacht. Gedurende de week zorgen wij voor een aantal leuke activiteiten! Tijdens het wekelijkse welkomstdiner kan je de andere alleenstaande ouders op de camping al goed leren kennen. Ook organiseren we iedere week de Parents Party Night, zodat jullie de kroegen in de buurt onveilig kunnen maken terwijl onze crew op de kinderen past. De Wine and Dine is op de meeste bestemmingen ook een groot succes en natuurlijk is er op de centrale Cirkel plaats altijd plek om gezellig samen te borrelen. Heerlijk toch, je kinderen hebben de tijd van hun leven met hun nieuwe vriendjes en jij geniet samen met de andere alleenstaande ouders om je heen van een onbezorgde vakantie. 

Excursies

Op iedere bestemming organiseren wij naast de activiteiten op de camping ook een aantal leuke excursies daarbuiten. Zo kan je in Playa D’aro kiezen voor een gezellig dagje Barcelona en kan je in… Naast Disneyland  bieden wij hier bijvoorbeeld ook een excursie naar het centrum van Parijs aan. Ook staan veel bestemmingen in het teken van actieve sporten. Zo kan je in Vrsar meegaan op een mountainbike tocht en gaan we in Viareggio naar Cinque Terre, vijf prachtige dorpjes aan de kust. Deze excursies zijn geheel vrijblijvend en het aanbod is breed. Je kan dus zelf bepalen waar je aan mee wilt doen. Een excursie samen met je kinderen of liever alleen? Alles mag. 

Neem een kijkje tussen onze bestemmingen en boek de perfecte eenoudervakantie voor jou en je gezin!