Meest gestelde vragen - Coronavirus

Laatste update: 15 juli 2020

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en begrijpen bij Cirkel heel goed dat gezien de huidige situatie je vragen hebt over jouw boeking of over het maken van een boeking op één van onze bestemmingen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je beantwoord.

Vakanties België, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Kroatië

Vanwege de impact van het coronavirus hebben wij moeten besluiten om aankomende zomer onze vakanties naar deze landen te annuleren. 

Is het programma dit jaar anders i.v.m. het coronavirus?

Om de vakantie veilig te kunnen uitvoeren en om de gezondheid van zowel onze gasten als onze reisleiding te kunnen waarborgen, zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd. Wat dit precies inhoudt, lees je hier.

Corona-Voucher

Mocht jouw vakantie in verband met de maatregelen van het coronavirus komen te vervallen, zullen wij jou een Corona-Voucher aanbieden.

Je ontvangt dan een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle Cirkel-vakanties.

We begrijpen heel goed dat je misschien voorkeur hebt op een restitutie van de betaalde reissom. De omstandigheden zijn helaas zo uitzonderlijk dat we voor deze oplossing hebben gekozen. ANVR ondersteunt deze oplossing en het SGR staat garant voor het uitgegeven voucher.

Ik wil mij vakantie annuleren vanwege het coronavirus. Kan dat?

Wil je zelf annuleren dan gelden de annuleringskosten conform onze annuleringsvoorwaarden.

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten als ik annuleer?

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij voor informatie over de dekking of bekijk hier een overzicht van de voorwaarden per verzekeraar.

Heb je een verzekering via ons geboekt dan verwijzen we je naar de website van Europeesche Verzekeringen voor meer informatie.

Waar vind ik meer informatie en de laatste stand van zaken met betrekking tot het afgegeven reisadvies?

Kijk voor de laatste informatie op de website van Buitenlandse Zaken


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 033 8080800 of stuur een e-mail naar info@cirkel.nl.