Maak kennis met een Cirkel éénoudervakantie

Wat is een éénoudervakantie?

Ben je een single ouder en wil je met je kids op vakantie, maar vind je het leuker om dit met mensen te vieren die hetzelfde in het leven staan als jij? Dan is een éénoudervakantie misschien wel iets voor jou. Deze vakanties zijn exclusief voor éénoudergezinnen. Je ontmoet elkaar op een vrijblijvende manier en je kinderen trekken tijdens deze vakantie razendsnel op met hun leeftijdsgenootjes. Samen doen jullie gave activiteiten, maar altijd wanneer jullie daar zin in hebben. Het is tenslotte vakantie!

Voordelen vakantie voor éénoudergezinnen

  • Alle gasten zijn alleenstaande ouders
  • Kinderen en ouders maken makkelijk contact
  • Een groot deel van het programma is georganiseerd, maar er is altijd vrijheid om je vakantie zelf in te vullen
  • Speciale activiteiten voor kids en tieners (t/m 12 jaar & vanaf 12 jaar) én ouders
  • Doordat kids met leeftijdsgenootjes optrekken maken ze snel vakantievriendjes

Quote Ayo

Cirkel organiseert de leukste vakanties voor éénoudergezinnen

Enthousiast geworden over deze éénoudervakanties? Cirkel Vakanties organiseert ze al bijna 35 jaar. Wij geven je graag een kijkje door onze (zonne)bril. Je boekt bij ons een actieve-, strand- of relaxvakantie die speciaal is ingericht voor éénoudergezinnen. Onze prachtige accommodaties staan altijd bij elkaar zodat je makkelijk andere ouders ontmoet en kinderen makkelijk leeftijdsgenootjes vinden om mee te spelen. Onze éénoudervakanties zijn populair vanwege de activiteiten die wij op de bestemmingen organiseren, de uitstekende faciliteiten en de evenwichtige groepssamenstelling. Met Cirkel heb je alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Zo heb jij je handen vrij om de dingen te doen die je leuk vindt. Fijn toch?


 Pluspunt -balkje EOG-website
Pluspunt Icoon EOGHet gemak van altijd iemand in de buurt

Pluspunt Icoon EOGActie, animatie en aandacht voor jong en oud

Pluspunt Icoon EOGMet vakantiegangers die net zo in het leven staan als jij

Pluspunt Icoon EOGComfortabel verblijf, eersteklas bestemmingen


Hoe vieren éénoudergezinnen vakantie? Dat zie je in deze uitzending van EenVandaag op onze vakantiebestemming Polleur, BelgiëBekijk de uitzending.

Cirkel Eenvandaag Tv Uitzending