Heerlijke Hollandse Zomerbestemmingen

Geen gestress van het halen van je vlucht of een lange zit in de bus of auto voor een verre reis. Nee, op je gemak de auto inpakken zonder je druk te maken over het gewicht van de bagage. Op een paar uur rijden, staat op de Cirkel camping onze compleet ingerichte bungalowtent of stacaravan en onze reisleiding klaar voor jullie. Uitpakken en genieten van een mooie zomervakantie.

Echt ontspannen op éénoudervakantie in het prachtige Holland

Noord, Oost, Zuid, West… welke richting kies jij? Kun je niet kiezen, geen probleem. Je kunt ook twee bestemmingen combineren. Ga bijvoorbeeld een week naar Drenthe én een week naar Zeeland. Zo kun je genieten van een extra lange Hollandse zomervakantie.

Drenthe
In Drenthe wordt kamperen echt genieten. Kom tot rust op deze gezellige familiecamping midden in de natuur. Zoek af en toe het avontuur op door bijvoorbeeld een dagje weg te plannen naar het grootste openlucht waterpark van Nederland of ga Hunebedden bekijken.

Ons Sun & Fun team staat hier voor jullie klaar om allerlei leuke activiteiten te verzorgen voor de kinderen. Dit is het uitgelezen moment voor jou om even rust te pakken of de andere ouders op het Cirkel veld beter te leren kennen.

Ga naar Camping de Hondsrug****

Limburg
Op naar het zonnige zuiden. In Panningen zijn er zo veel mogelijkheden op de camping voor de kinderen. Stap in het treintje en ontdek zo de hele camping. Ga bijvoorbeeld naar de indoorspeeltuin, één van de vele sportvelden, naar het verwarmd binnenzwembad of vermaak je op de glijbanen bij het buitenzwembad. Kortom, één groot kinderparadijs.

Ons Cirkel veld ligt naast een vijver met een speelvlot. Deze vijver is omringd door hekwerk voor de veiligheid. Het sanitair gebouw ligt op een steenworp afstand van ons veld. Op ons veld zelf vind je het Cirkel terras waar iedereen ook dit jaar, met gepaste afstand, bij elkaar kan komen. 

Ga naar Camping Beringerzand****

Zeeland
Uitwaaien aan de zee… of aan het meer. Jawel, direct aan het Veerse meer! Daar ligt deze fantastische camping. Dit maakt Kamperland een populaire bestemming. Heb jij kinderen die echt waterratten zijn en zich uren kunnen vermaken op het strand, kom dan met ons mee naar Kamperland.

Met de vriendjes die ze op het Cirkel veld maken, gaan ze met het Sun & Fun team geweldige en stoere activiteiten doen. Je kunt er natuurlijk ook zelf met je kinderen of andere éénoudergezinnen op uit. Niets moet en alles mag aan de heerlijke Hollandse kust.

Ga naar Camping de Schotsman****