Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie de Hondsrug**** ...

Vanaf € 510,00 Boek deze vakantie

Actief en natuur

10 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • Groot buitenzwembad met glijbanen
  • Binnenzwembad
  • Eigen Cirkel veld
  • Ideale mix van actief en natuur
  • Veel te doen in de omgeving
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Gratis Wifi
  • Zoover beoordeling: 8,3
Foto's
Locatie

Avontuur & natuur in Drenthe

Wil je niet te ver weg maar wel verzekerd zijn van avontuur voor jou en je kind(eren)? Stop dan met zoeken. Camping de Hondsrug is dé plek in Drenthe voor een geweldige éénoudervakantie in de natuur! Je kunt hier terecht voor actie, avontuur, snelheid maar ook voor ontspanning. Zo vind je hier bijvoorbeeld het grootste outdoor-waterpark van Nederland maar ook prachtige, door natuur omringde, zwemplassen. Deze camping in Eext beschikt over veel faciliteiten zoals een buiten- en binnenzwembad met vette glijbaan en een enorme natuurlijke speeltuin. Je hoeft eigenlijk het park niet eens af om een fantastische vakantie te hebben.

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook.

Natuurlijk hebben we ons eigen Cirkel veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op de camping vervelen ze zich geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kinderen een topvakantie. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis