Eénoudervakanties met jonge kinderen

Ga je met jonge kinderen op vakantie, dan vraagt dat altijd om extra aandacht. Wij weten als geen ander dat je als alleenstaande ouder hier heel wat organisatietalent voor nodig hebt. Wij helpen je graag op weg. Op deze pagina vind je allerlei informatie over onze dreumesvakanties.

Wij hebben een aantal campings geselecteerd die bijzonder geschikt zijn voor éénoudervakanties met jonge kinderen. Deze topcampings zijn uitgerust met allerlei kindvriendelijke voorzieningen. Overal is er rekening gehouden met onze kleine gasten. In het (verwarmde) sanitairgebouw, de speeltuin en natuurlijk in het zwembad. 

Om het je helemaal makkelijk te maken, kun je op deze campings een dreumespakket met ledikant en kinderstoel bijboeken. Voor de hoge nood staat er een plaspotje klaar. Daarnaast wordt de keukeninventaris uitgebreid met een kinderservies.

Wist je dat er ook een speciale dreumesweek is? Deze week staat geheel in het teken van ontzorgen, zodat jij ontspannen kunt genieten van je vakantie. Net voordat de schoolvakanties starten, hebben wij alle aandacht voor onze jongste gasten. Je kunt zelfs gebruik maken van onze oppasservice. Je zult uitgerust en met mooie herinneringen weer thuis komen.

Lees hier meer over onze dreumesweek


Campings bijzonder geschikt voor jonge kinderen

Camping de Hondsrug ****

Camping de Hondsrug heeft zeker gedacht aan de allerkleinsten onder ons. Er is een speciale ruimte in het sanitair gebouw. Hier vind je babybadjes, aankleedkussens, verhoogde kinderdouches en kindertoiletten.

De camping beschikt over een buitenzwembad en verwarmd binnenzwembad. Er is een apart peuterbad voor onze kleine waterratten, waar ze onbezorgd kunnen spetteren en spelen.

De natuurspeeltuin is een waar paradijs voor onze kleine gasten. Lekker spelen in het zand en met het water. Ze zijn er uren zoet mee.

Bekijk camping de Hondsrug

 

Camping Port Zélande ****

Heb je het over kindvriendelijke vakantieparken, dan heb je het over Center Parcs! In het sanitairgebouw van camping Port Zélande is er een ruime familiedouche te vinden en zijn er speciale wasvoorzieningen voor de allerkleinsten. Jouw kindje kan heerlijk spelen in het veilige Kinder-doe-bad van de Aqua Mundo. Met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

Centerparcs weet als geen ander hoe ze het jou zo makkelijk mogelijk kunnen maken: In het zwembad zijn er zwemvestjes, babyboxen en een magnetron om flesjes op te warmen. In alle restaurants zijn er babyvoedingsfaciliteiten. Gemakkelijk herkenbaar, altijd in de buurt en gratis te gebruiken. Je vindt er gratis potjes babyvoeding, een magnetron en een flessenwarmer. Dat is pas een zorgeloze vakantie met jouw kindje! Bekijk camping Port Zélande


Alles bij de hand met het dreumespakket

Op camping De Hondsrug en camping Port Zélande kun je via Cirkel een dreumespakket bijboeken. Wij zetten alles voor je klaar in de accommodatie. Scheelt je veel gesjouw met bagage én extra ruimte in uw kofferbak. Handig, toch?

Waaruit bestaat een dreumespakket?
Het dreumespakket bestaat uit:

  • Ledikant 
  • Kinderstoel
  • Plaspotje. 

Belangrijk: het kinderbedje is exclusief linnengoed en er is géén matrasje. Deze spullen dien je zelf mee te nemen.

Waar wordt het ledikant geplaatst?
We plaatsen het ledikant in een van de slaapruimtes. Soms wordt een eenpersoonsbed gekanteld om plaats te maken voor het ledikant. Mochten alle slaapruimtes in gebruik zijn dan plaatsen we het in het leefgedeelte.

Wat kost een dreumespakket?
De prijs is €25 per week

Hoe reserveer je het dreumespakket?
Je kunt het Dreumespakket (voor €25 per week) bijboeken bij stap 5 in de boekingsstraat.

Heb jij je vakantie al geboekt, maar zonder Dreumespakket? Geen probleem! Bel ons op 033-8080 800 of mail naar info@cirkel.nl en dan voegen we het pakket alsnog voor je toe.

Let op: Het dreumespakket is beperkt beschikbaar en alleen te reserveren op camping De Hondsrug en camping Port Zélande.

Reserveer het dreumespakket meteen tijdens uw boeking, want op=op!