Anders, dan anders

Welkom in het nieuwe normaal; de 1,5 meter samenleving. Gelukkig kunnen we op zomervakantie en wij bij Cirkel Vakanties zijn daar heel erg blij mee! Heerlijk, er even uit. De kinderen zijn er aan toe en jij ook, maar wij zeker ook. Met een aantal aanpassingen kunnen we er samen voor zorgen dat wij weer met zijn alle kunnen genieten van een leuke zomervakantie. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Dat lees je hier.

Gepaste afstand

Op de camping tref je op verschillende plaatsen maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 meter afstand veilig willen stellen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen je deze maatregelen en markeringen op te volgen.

Cirkel veld

Wij hebben, zoals je van ons gewend bent, ons Cirkel veld met alle éénoudergezinnen bij elkaar. De tenten zijn nu wel verder uit elkaar gezet, zodat er makkelijk afstand kan worden gehouden. Ontsmettingsmiddel wordt per tent verzorgd. De gezamenlijke tent is nu uitsluitend voor kinderen. Hierin vinden activiteiten plaats en op deze manier kunnen wij dat veilig uitvoeren.

De ouders vergeten we zeker niet! Voor jullie hebben we iets leuks bedacht: we maken vanuit de kooktent, een bar. Hier kun je je kopje koffie/thee contactloos laten bijvullen. Er zullen ook een aantal tafels met gepaste afstand neergezet worden op het Cirkel terras, zodat er ook ’s avonds zorgeloos geborreld kan worden.

Sanitair

Bij elk Cirkel veld is er een sanitair gebouw in de buurt. Per camping wordt er aangegeven wat wel en niet mogelijk is. In de buurt van het Cirkel veld vind je kraantjes waar jullie de handen tussendoor kunnen wassen. Wij zullen deze van handzeep voorzien. 

Activiteiten

De activiteiten voor de kinderen zijn onveranderd. Zij kunnen met begeleiding gewoon deelnemen aan het activiteitenprogramma. Wat anders is dit jaar, is dat de ouders niet zomaar kunnen aansluiten. Zowel onze reisleiders, als de begeleiding op de camping zullen aangeven wat wel en niet mogelijk is voor ouders. Wij willen vragen om hier gehoor aan te geven en begrip te tonen voor de aanpassingen die gemaakt moeten worden.

Kijk bij al onze camping-pagina’s om te lezen wat er te doen is in de omgeving om zelf een (mid)dagje weg te plannen. Hierin worden ook optionele activiteiten omschreven.

Horecagelegenheden

Voor de restaurants, café, bars en terrassen op de campings geldt dat wij de regels die de camping heeft opgesteld, zullen opvolgen. Dit kan afwijken per camping.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en zich aan de regels van het RIVM houdt. Samen maken wij er een geweldige en gezellige éénoudervakantie van!