Over Cirkel Vakanties

Jarenlange ervaring met bijzondere vakanties

Sinds de zomer van 1987 organiseert Cirkel Vakanties reizen. Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen voor:

Door onze jarenlange ervaring met bijzondere vakanties, zijn wij in staat om bijzondere reizen voor je te organiseren. Individuele vrijheid, gezelligheid en het gemak van een groepsreis spelen bij Cirkel Vakanties een hoofdrol. Tijdens jouw reis met Cirkel vakanties krijg je alle rust en tijd om te genieten van de overweldigende natuur, de bijzondere activiteiten en van de mooie dingen van het leven.

Ultieme vakantie beleving

De enthousiaste reacties en de positieve waardering van de vele reizigers die je voor zijn gegaan, zorgen ervoor dat wij onze unieke formule steeds verder uitbreiden en waar nodig aanpassen. Wij wensen je nu alvast heel veel plezier met het plannen van de vakantie, wij hopen je op één van onze bestemmingen te mogen begroeten. Geniet van jouw ultieme vakantie beleving met Cirkel Vakanties.


 

Boek je een vakantie bij Cirkel Vakanties dan boek je met zekerheid!

Doordat Cirkel Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen boek je met optimale zekerheid je welverdiende vakantie. Alvorens de reis te boeken is het goed om onze aanvullende voorwaarden door te lezen:

Mocht je een reis en/of een annuleringsverzekering bij Cirkel Vakanties boeken, dan boek je een verzekering bij de Europeesche Verzekeringen.