Eénoudervakantie Dalslands

Actief

Tot 8 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • Direct aan een prachtig meer
  • Spot wilde elanden tijdens de Wildernissafari
  • Overnacht op een onbewoond eiland
  • Echte natuurbeleving
  • Avontuurlijke activiteiten

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Natuurvakantie in adembenemend Zweden

Zin in iets heel anders dan zon, zee en strand? Boek dan een éénouder vakantie naar het avontuurlijke Zweden! Hier kan je de stilte horen, de bomen ruiken en beleef je de natuur op haar mooist. Terwijl jullie kijken naar de prachtige Zweedse sterrenhemel, pruttelt jullie zelf gevangen visje op het vuur. Op camping Dalslands hebben jij en je kinderen even écht tijd voor elkaar.

Camping Dalslands ligt in het zuiden van Zweden, dichtbij de Noorse grens. Vanaf ons Cirkel veld kijk je uit op een meer met kraakhelder water en via een mooi wandelpad bereik je het pittoreske dorpje Bengtsförs. In de zomer is het meestal prima weer in Zweden en tijdens deze actieve vakantie staat alles in het teken van natuur en avontuur.

Actieve vakantie midden in de natuur

Jij en je kinderen zijn tijdens deze vakantie echt op elkaar aangewezen en jullie band wordt hier zichtbaar sterker van. Zo kunnen jullie meegaan op een spannende Wildernissafari en in de avond bouwen we met de hele groep een zo groot mogelijk kampvuur. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een avontuurlijke kanotocht, waarbij jullie zelf voor eten en onderdak moeten zorgen. In Zweden geldt namelijk het allemans recht, oftewel: de grond is van iedereen. Dit betekent dat je overal in de natuur je tent mag opzetten.

Zin in een uitdagende, maar bovenal onvergetelijke ervaring? Boek dan deze actieve éénoudervakantie op camping Dalslands in Zweden.

 

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)