Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Valldaro****

Vanaf € 549,00 Boek deze vakantie

Actief, Strand & Cultuur

8-14 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • Heerlijk schaduwrijke plekken
  • Twee grote zwembadcomplexen
  • Dichtbij het strand
  • Hollands eetcafé
  • Camping geschikt voor jong en oud
Foto's
Locatie

Spaanse sferen in Playa d'Aro

!Viva la Vida! Ga met ons mee naar Spanje voor een heerlijke strandvakantie aan de Costa Brava. Deze zonnige bestemming is al jaren een populaire bestemming, voor jong én oud. Onze luxe camping ligt net aan de rand van de bruisende badplaats Playa d’Aro en de schaduwrijke campingplekken liggen nog geen 200 meter bij het zwembad vandaan. Wil je liever naar het strand? Geen probleem. Twee kilometer verderop sta je al met je voeten in de zee!

Onze Cirkel crew staat voor je klaar

"Ik heb geen zin meer om mee op vakantie te gaan, dat is saai!" Herkenbare zin? Boek dan voor jou en je puber(s) een vakantie naar Playa d’Aro! In combinatie met de activiteiten die onze Cirkel crew organiseert, is dit de perfecte bestemming voor wat oudere kinderen. Wij snappen namelijk ook wel dat zij echt geen zin meer hebben om ’s ochtends mee te doen met de knutselclub. Overdag kunnen ze lekker samen chillen op het strand en ’s avonds mogen ze samen met onze crew 1 of 2 avonden mee op stap in een grote discotheek!

Ook de kleinere kinderen zullen zich hier niet snel vervelen. Met twee grote zwembadcomplexen op de camping en de activiteiten van ons Sun & Fun team is er genoeg te doen. En jij? Jij geniet samen met de andere alleenstaande ouders van tapas, sangria en lange Spaanse nachten… 

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Natuurlijk kun je een weekje langer blijven, maar jullie vakantie in Spanje is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een extra week Spanje in Estartit of op onze Franse campings in Valras-Plage en in de Franse Pyreneeën. Of reis met je auto naar onze camping in Luxemburg, de ideale tussenstop! Lijkt een combi-reis je leuk? Bel ons dan op 033-8080 800.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis