Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Camping Internacional ...

Vanaf € 698,50 Boek deze vakantie

Strand & Cultuur

10 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping
  • Goede combinatie van actie en lekker luieren
  • Op 600 meter van het strand
  • Ruim zwembad met ligweide
  • Extra leuk voor pubers: uitgaanspakket in Estartit
  • Schaduwrijke plekken
  • Zoover beoordeling 7,0
Foto's
Locatie

Zon, zee, strand en cultuur in Spanje

Zoek je een vakantie waar je lekker niks hoeft maar waar wel van alles kan? Stop dan met zoeken want Camping Internacional in Palamós is de perfecte vakantiebestemming voor éénoudergezinnen! Overdag genieten jullie van het eindeloze zandstrand, de Spaanse zon en de kristalheldere zee. Gaaf om dit tijdens snorkelen of kanoën te ontdekken! 's Avonds ontspannen jullie bij de vele gezellige restaurantjes en terrassen. En dat alles op loopafstand van jullie tent.

Heb je naast al dat relaxen nog tijd over voor wat actie? Maak een stedentrip naar Barcelona of doe mee aan de vele (watersport)activiteiten voor een vette adrenaline kick.

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook. 

De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar. In onze eigen Cirkel straat, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten.

Op de camping vervelen ze zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kids een toptijd. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen! 

Is een week vakantie voor jullie te kort? Natuurlijk is het mogelijk om een week langer te blijven, maar als je met eigen vervoer reist is jullie vakantie in Spanje ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje Luxemburg op de heen- of terugreis. Reis je met de Royal Class Touringcar? Geniet dan van een fijne strandvakantie in Frankijk. Geïnteresseerd in deze combi-reizen? Bel ons dan op 033-8080 800 en wij helpen je verder. 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis