Highlights van deze reis

Foto's
Locatie

Wintersport in Zell am Ziller!

Nu 20% Last Minute korting voor vertrek 18 februari!
Prijs van 
€ 1626 voor € 1299,- 

(prijs op basis van een ouder + kind, excl. vervoer)

Ga met ons mee op een gezellige wintersportvakantie in Zell am Ziller! Pak vanaf de piste de skibus die je in vijf minuten naar Tirolerhuis Regina brengt. Hier kan je genieten van de luxe van je eigen koelkast, in plaats van dure drankjes aan de hotelbar. Heb je even een dagje geen zin om te skiën? Ga rodelen op de langste rodelbaan van het Zillertal of shoppen in een van de sfeervolle dorpjes.

Zell am Ziller is samen met de bergplaatsjes Gerlosberg, Hainzenberg, Zellberg en Rohrberg een waar familieparadijs in de sneeuw. Met maar liefst 143 kilometer pistes, 52 moderne liften en verschillende langlaufloipen is dit gebied geschikt voor jong en oud. Het centrum beschikt over een gezellig dorpsplein met leuke cafés en genoeg winkeltjes om lekker te kunnen shoppen.

In Appartement Regina staat onze Cirkel reisleider de hele week voor je klaar. Hij of zij helpt je met inchecken, het huren van ski- of snowboardmateriaal én organiseert leuke activiteiten voor alle eenoudergezinnen in het complex.  Super gezellig! Uiteraard kan je zelf bepalen of je meedoet of niet.

Deze bestemming is vooral aantrekkelijk voor eenoudergezinnen met 2 of 3 kinderen. Dit komt omdat we een vaste appartementsprijs hanteren, waardoor je al snel voordelig uitkomt.