Highlights van deze reis

  • Saalbach: het skicircus in Oostenrijk!
  • Centraal in Saalbach Hinterglemm
  • Activiteiten voor het hele gezin
  • Gratis shuttlebus naar pistes
  • Snow & Fun programma
Foto's
Locatie

Wintersport in Saalbach

Skicircus Saalbach-Hinterglemm is met haar 270 km aan lange pistes de plek bij uitstek om te genieten van avontuurlijke afdalingen. Uiteraard kan de gezellige après-ski ook niet ontbreken in de vele ski hutten en après-ski barretjes die Saalbach te bieden heeft. Beleef samen met je gezin in vakantiehuis Steinachhof een actieve en gezellige vakantie in de sneeuw! 

Verblijf in Steinachhof Jugend-Gästehaus

Vakantiehuis Steinachhof is centraal gelegen aan de pistes van Saalbach, aan de voet van de Bernkogel berg. Na een paar 100 meter naar beneden lopen sta je op de piste! Even iets anders doen dan op de lange latten staan? Binnen 15 minuten zijn jullie in het centrum van Saalbach Hinterglemm om rond te struinen of te winkelen.

Pistes van Saalbach

De pistes in dit gebied in Oostenrijk hebben alles wat jullie (wintersport)hart begeert: 70 moderne liften, freeride routes, snow trails, fun parks (met skischansen en halfpipes) en nog veel meer. De reisleider geeft jullie ter plaatse alle informatie over de verschillende activiteiten. 

Snow & Fun

In het Snow & Fun programma zitten leuke activiteiten voor jou en je kids! De Cirkel reisleider begeleidt je kinderen naar hun ski-lessen en organiseert spelletjes voor in de avond.Zo kan je genieten van de tijd samen met je gezin én van de tijd met andere ouders. Uiteraard kan je ook in overleg met de reisleiding een avond après-skiën. 

 

Wintersport Saalbach