Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Saalbach: het skicircus in Oostenrijk!
  • Skiën tot aan je voordeur
  • Centraal in Saalbach Hinterglemm
  • Activiteiten voor het hele gezin
  • Gratis shuttlebus naar pistes
  • Snow & Fun programma
Foto's
Locatie

Wintersport in Saalbach

Skicircus Saalbach-Hinterglemm is met haar 270 km aan lange pistes de plek bij uitstek om te genieten van avontuurlijke afdalingen. Uiteraard kan de gezellige après-ski ook niet ontbreken in de vele ski hutten en après-ski barretjes die Saalbach te bieden heeft. Beleef samen met je gezin in vakantiehuis Steinachof een actieve en gezellige vakantie in de sneeuw! 

Verblijf in Steinachof Jugend-Gästehause

Vakantiehuis Steinachof is centraal gelegen aan de pistes van Saalbach, aan de voet van de Bernkogel berg. Jullie kunnen dus meteen de zachte poedersneeuw op! Even iets anders doen dan op de lange latten staan? Binnen 15 minuten zijn jullie in het centrum van Saalbach Hinterglemm om rond te struinen of te winkelen.

Pistes van Saalbach

De pistes in dit gebied in Oostenrijk hebben alles wat jullie (wintersport)hart begeert: 70 moderne liften, freeride routes, snow trails, fun parks (met skischansen en halfpipes) en nog veel meer. De reisleider geeft jullie ter plaatse alle informatie over de verschillende activiteiten. 

Snow & Fun

In het Snow & Fun programma zitten leuke activiteiten voor jou en je kids! De Cirkel reisleider begeleidt je kinderen naar hun ski-lessen en organiseert spelletjes voor in de avond. Geniet en ontspan in de tijd samen met je gezin én de tijd voor jezelf en andere ouders. Uiteraard kan je ook in overleg met de reisleiding een avond met andere ouders après-skiën. 

 

Wintersport Saalbach

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis