Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Steinachhof

Vanaf € 596,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Saalbach: het skicircus in Oostenrijk!
  • Budgetvriendelijke accommodatie
  • Gratis skibus naar de pistes
  • Snow & Fun activiteiten
  • Kindvriendelijk vakantiehuis
Foto's
Locatie

Voordelig op wintersport in Oostenrijk

Skicircus Saalbach-Hinterglemm is misschien wel de bekendste en meest geliefde wintersportbestemming van Europa. Ga er vakantie vieren met een leuke groep wintersporters die net zo in het leven staan als jij. We verblijven in ‘ons’ eenvoudige vakantiehuis Steinachhof, middenin het skigebied dat bekend staat om de prachtige pistes en de vele skihutten en après-ski barretjes. Dit is wintersporten op een budgetvriendelijke manier, in een eersteklas skigebied. 

Ga mee met een gezellige groep en enthousiaste reisleiding

Geniet samen met je kind(eren) en de andere éénoudergezinnen van een actieve en gezellige wintersport. Onze reisleiders zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en verzorgen dagelijks het Snow & Fun programma met leuke activiteiten. Daarnaast bieden ze een helpend handje waar mogelijk. Gaan de kinderen op les, dan brengen wij ze. Wil je ski’s huren? Wij kennen de adresjes. Een middagje alleen of met de andere ouders op pad? Wij vermaken de kinderen. Ideaal toch?

In Steinachhof genieten jullie optimaal van de tijd samen én de gezelligheid van andere ouders en kinderen.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis